Търсеният от магистратите бивш благоевградски полицаи Георги Прегьов, с атрактивният

...
Търсеният от магистратите бивш благоевградски полицаи Георги Прегьов, с атрактивният
Коментари Харесай

Един от най-опасните български измамници се шири в голяма къща в Лондон

Търсеният от магистратите някогашен благоевградски служители на реда Георги Прегьов, с атрактивният ник в мрежата Джорджи Иванов, се шири в огромна къща в Лондон и никак не му пука, че измами гастарбайтери, които години наред не могат да получат отмъщение за породеното им страдалчество в чужбина. Прегьов излъга няколко претендент гастарбайтери с обещания за работа против възнаграждение.
Разследване на Struma.com открило, че Прегьов посрещал групите на спирка " Виктория " в Лондон, по-късно настанявал хората на избрани места, събирал парите и изчезвал, мотаейки ги с дни, че има спънки да стартират обещаната работа. Дейността му бе разкрита и той се върна в Благоевград, където работи в охранителната компания на кума си Пене Алексиев.
" Стъпваше на петолевки " по това време, правейки се на управител, без значение, че ужилените гастарбайтери го вкараха в съда. Когато обаче бе планувано първото правосъдно съвещание за измамите му той избяга и се покри още веднъж в Лондон, където евентуално работи.
Представя се за студент, свободен без задължения, а в този момент се фука и с новата си къща. На всяко правосъдно съвещание той не се явява, като обвиняем за машинация.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР