Търсенето на покривни фотоволтаични системи продължава да нараства, като този

...
Търсенето на покривни фотоволтаични системи продължава да нараства, като този
Коментари Харесай

Заблуди за соларните панели

 Търсенето на покривни фотоволтаични системи продължава да нараства, като този развой е подбуден от интереса към батериите за домашна приложимост.

Въпреки това немската асоциация на потребителите Verbraucherzentrale NRW се стреми да обясни някои аспекти на фотоволтаичните съоръжения, с цел да се избегнат нереалистични упования от потребителите.

Зьорен Деманд, анализатор по енергийния преход в потребителската асоциация, акцентира значимостта от схващане на персоналните цели при потреблението на фотоволтаични системи и събирането на задоволително информация. Това оказва помощ да се избегнат разочарования и да се употребява слънчевата сила дейно.

Самодостатъчност? Едва ли

Първото нереалистично зрелище, което се пробват да развеят, е убеждението, че фотоволтаичните системи и батериите за предпазване могат да създадат домовете енергийно самодостатъчни. В реалност, тези системи могат да покрият единствено част от годишното ползване на електрическа енергия, а степента на самодостатъчност може да варира от 25% до 90%, според от равнището на консумация и съществуването на акумулатори. През зимата, количеството слънчева сила, което може д

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР