Тържествено посрещане организира Община Пазарджик на световните шампионки от мажоретен

...
Тържествено посрещане организира Община Пазарджик на световните шампионки от мажоретен
Коментари Харесай

Кметът Тодор Попов посрещна кралиците на мажоретния спорт

Тържествено посрещане провежда Община Пазарджик на международните шампионки от мажоретен състав " Мистерия " при Общински детски комплекс - Пазарджик в спортния комплекс " Зона на здравето ".



" Исках да удостоверявам с персоналното си наличие тук своето отношение към вас, благи девойки, и да ви изкажа своята голяма признателност, и освен моята, а и на целия екип на Общината, на всички поданици на нашия град. Вие също стартирате да се превръщате в една от нашите спортни емблеми. Да ви благопожелавам тази купа, която ви приляга. Скъпи родители, вие показвате това, което се опитваме от толкоз години да създадем. Да създадем, по този начин, че тези девойки, първо - да имат дух на спечелили, вие да се гордеете с тях, ние да се гордеем с тях и второ - да даваме положителния образец, който обществото би трябвало да вижда. За това, че в Пазарджик порастват първенци, порастват водачи, порастват младежи, които имат вяра в себе си, демонстрират това, което могат и вършат по този начин, че да оставят славна страница в нашата спортна история. “, поздрави шампионките Тодор Попов.



„ Всички знаем, казвал съм го доста пъти, само че отново желая да го повторя: Няма инцидентен триумф в живота. Защото, с цел да станеш най-успешният в това, с което се занимаваш, се желае доста труд, доста работа. Знам доста добре какво значи да направиш колектив, да го съхраниш, да го мотивираш.

Така че, огромна признателност на вас, девойки, на вашите родители и несъмнено на вашите треньори. Защото сборът от всички тези старания прави това, че вие сте номер едно.

Гордеем се с вас! Вие сте нашите шампионки! И желая да продължавате все по този начин. Аз съм уверен, че този спорт рано или късно ще стане олимпийски, с цел да може да носите медали освен от международни шампионати, само че и от олимпиади. ", безапелационен е кметът на общината.

Тодор Попов увери международните шампионки и техните треньорки, че персонално той и Общината ще продължат да ги поддържат и възкликна: " Ето, това е лицето на нашия град! И без значение от провокациите на времето, в което живеем, без значение дали някой ни харесва, или не.

Момичета, запомнете и още едно нещо - сполучливите хора постоянно са в центъра на вниманието. Успехът не се прости елементарно. Затова би трябвало да имате кураж. Бъдете все по този начин сполучливи, това ще ви помогне и в живота. Винаги съм казвал за какво сме сполучливи тук в Пазарджик. Защото ние надграждаме. Стъпка по стъпка, всяка година. Това е рецептата. Тази зала до края на годината ще бъде подготвена, следващата година ще създадем и другата зала. Продължаваме с вложенията във връзка с инфраструктурата и още, и още. За да можем да се гордеем, че сме от Пазарджик. Всичко, което зависи от нас, тази сила би трябвало да я впрегнем в положителни и положителни неща. Вие сте положителният образец, не го забравяйте! ", приключи Попов.



Председателят на „ Младежки състезателен клуб Пазарджик спортува “ Ренета Камберова означи, че пазарджишките " мистерии " имат задоволително триумфи зад тила си, а това е следващият огромен, с който потвърждават какъв брой значими неща вършат.

" Вие сте извънредно положителни. Показахте го на цяла България в " България търси гений ", показвате го непрекъснато. Искам да благодаря на девойките, да благодаря на Виргиния за това, че са толкоз прелестни, толкоз красиви и толкоз послушни, толкоз благи. Не тъй като са си наши, само че те са най-хубавите. Каквото мога, аз с моя опит в художествената гимнастика, постоянно ще ви го предам. Вие сте гордостта на Пазарджик и на България. Бъдете щастливи, бъдете здрави, слушайте треньорите си, тъй като това е доста, доста значимо ", пожела Ренета Камберова на шампионките от „ Мистерия “

" Много сме щастливи, че децата доближават върхове. Разбира се, те ще продължат да се трудят, с цел да може името на нашия град и на община Пазарджик да бъде освен преди всичко в страната, само че и на международно равнище. От което, пък ние, родителите сме доста горди.



Благодаря за помощта господин Попов, допускам, че няма да бъде последна и постоянно ще бъдете зад нас, за което ние сме признателни. Жив и здрав бъдете! Много триумфи, бъдете блажен и всичко, което вие си поставите като цел, виждаме, че се случва. Благодаря още един път от името на родителите ", обърна се към кмета на общината майка на момиче от тима.

" Ние, като родители, всеки ден се борим децата ни да са щастливи и да плачат от наслада. Аз съумях това да го видя с очите си. Да видя сълзите на вашите деца от постигнатия триумф и от това, че са извънредно щастливи от труда, който са положили, и премията, която взимат. Няма нищо по-ценно от това. Тази страст не може да се опише с думи, тя може единствено да се преживее. Така че ви благодаря! ", показа откровено разчувствана треньорката на шампионките Виргиния Нешева.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР