Търговците в Гърция се опитват да привлекат клиенти с големи

...
Търговците в Гърция се опитват да привлекат клиенти с големи
Коментари Харесай

Хора от съседните на Гърция страни на пазарен туризъм заради Черния петък

Търговците в Гърция се пробват да привлекат клиенти с огромни отстъпки преди Черния петък. На пазарен туризъм идват от прилежащите страни.

Удължено работно време и великодушни понижения вършат търговците дни преди Черния петък. Много артикули към този момент са със 70% по-ниски цени. Офертите за понижения включват от бяла техника до дрехи, обувки, детски играчки. Задължително на етикетите би трябвало да е изписана първичната цена, понижението в евро и последна цена.

Търговците оповестяват, че заради пандемията имат доста стока, което предлага богат подбор на клиентите. За нелоялни търговски практики санкцията е няколко хиляди евро според от нарушаванията, оповестяват финансовите екипи, които ревизират магазините.

Специалисти поучават преди покупки онлайн да се ревизира търговеца, а в магазините да се следи цената преди пониженията, съобщи БНР.

По изследване всеки пети грък е отделил средства за покупки на Черния петък, само че парите са по-малко, в сравнение с преди пандемията. Клиентите смятат, че по-опасна е онлайн търговията при заплащане с карта.
Източник: newsbg.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР