Търговската му марка Костя Копейкин според Цънцарова вече не се

...
Търговската му марка Костя Копейкин според Цънцарова вече не се
Коментари Харесай

Ако искайте си продайте и бельо с марката Костя Копейкин. Жест...

Търговската му марка " Костя Копейкин " съгласно Цънцарова към този момент не се вижда в патентното ведомство.

 
 Костадин Костадинов пък ѝ отговори, че в случай че желае, може да си продаде и долни дрехи с марката " Костя Копейкин ". 

 

Спорът стартира поради случая с пребития общински консултант в София Иван Алексиев, който е бил атакуван и пребит от маскирани измежду бял ден, покрай дома си.

 

Костадинов пък отвърна с въпрос дали Цънцарова е платила санкцията на доктор Радева-Михайлова в размер на 500 лева, която е била получена към случая с имунизирани от К-19 членове на " Възраждане ".

 

" Платихте ли санкцията на тази лекарка? " обърна се Костадинов към  Цънцарова и продължи. " Аз отговорих на въпроса ви и ви зададох въпрос. Извиних се на нашите гласоподаватели поради с този човек (Иван Алексиев- бел. ред). С него ще се забележим в съда. Откъде ви пристигна информацията за хората във " Възраждане ", сподели още Костадинов.

 

От своя страна водещата се оплака от напън.

 

" Вие ни оказвате напън, публицистите пазим нашите източници. Комисията за отбраната на персоналните данни се произнесе, че няма нарушение на персоналните данни ", сподели тя.

 

Това не възмути Костадинов: " Вие за какво сте ровили в досиетата на депутатите на " Възраждане ", в това число и в досиетата на моето семейство? ", запита я той.

 

" Недейте да лъжете в народен ефир. Този развой би трябвало да бъде непринуден, а не да ни задължават (ваксинирането против К-19 - бел. ред). А вие казахте, че сме пропагандирали. 1000 пъти сме казвали, че това е персонален избор ", прикани Костадинов и добави:

 

" Каквото и да ме питате, аз ще ви давам отговор по един и същи метод. Когато някой е излъгал своите гласоподаватели, в реда на нещата е да се откаже от своето място в общински съвет и от мястото си в Народното събрание. Аз останах, тъй като моят резултат бе персонален и мажоритарен, разяснява Костадинов напускането си на Вътрешна македонска революционна организация, само че оставането си в Общински съвет преди години.

 

" За следващ път би трябвало да сме признателни на нашите съперници. Още предходната седмица желаех право на отговор, с цел да мога да дойда в утринния ви блок, това ми е трето идване тази година ", ядоса се Костадинов, че не го канят за събеседник.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР