Търговията и сътрудничеството между Китай и страните от Централна и

...
Търговията и сътрудничеството между Китай и страните от Централна и
Коментари Харесай

Китай отваря пазара си за повече стоки от Централна и Източна Европа

Търговията и съдействието сред Китай и страните от Централна и Източна Европа се разраства бързо. Първото ЕКСО „ Китай-ЦИЕ " се организира в град Нинбо провинция Джъдзян в събота, предава Радио " Китай ".

Участващите компании се възползваха от опциите, които ревюто предложи.

Така да вземем за пример Словакия и Китай възнамеряват да основат център за авиационни симулации и образование с общи вложения от 200 милиона юана (29 млн.долара).

„ Авиационната промишленост в Китай се развива бързо и има голям капацитет в пазара за образование на водачи. Надяваме се да построим център за образование на китайски водачи ", сподели Павол Герман, ръководител на надзорния съвет на Virtual Reality Media, водещ производител на симулатори за цивилен полети в Словакия.

Планът е да се основан взаимна компания в зоната за съдействие, която Китай сътвори за компании от страните от ЦИЕ в град Цанджоу, провинция Хъбей.

ЕКСПО-то притегли предприятия от 22 страни. Разрастващият се потребителски пазар в Китай примамва също най-хубавите производители на храни от Европа.

За да се построи обективна и ефикасна среда, китайските митници работят дружно с европейските си сътрудници в сфери като оторизираните стопански интервенции, отбраната на интелектуалната благосъстоятелност и битката с измамите. Китай има подписани съглашения с 13 европейски страни по 51 плана за експорт на хранителни артикули към Китай.

През 2018 г, търговията сред Китай и ЦИЕ доближи 80 милиарда $, с 20% нарастване по отношение на 2017 година /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР