Търговище. ПП Републиканци за България“ официално откри предизборната си кампания

...
Търговище. ПП Републиканци за България“ официално откри предизборната си кампания
Коментари Харесай

„Републиканци за България“ - Търговище залага само на местни хора в кандидатската си листа

Търговище. Политическа партия „ Републиканци за България “ публично откри предизборната си акция в Търговище с конференция, на която участва ръководителят Цветан Цветанов и претендентите за народни представители от партия в 28 МИР. Това оповестиха от пресцентъра на партията . Водач на листата на „ Републиканци за България ” в Търговище още веднъж е Иван Цонев.

Пред публицистите той показа както себе си, по този начин и останалите претенденти от листата на партията.
„ Само три месеца след постоянните парламентарни избори още веднъж сме изправени пред високата отговорност с вота си да определим бъдещето на нашата страна ”, съобщи Цонев.

„ Предстоящите избори имат изключителна значимост, с цел да потвърдим и на себе си, и на нашите деца, че сме дорасли до способността сами да дефинираме посоката, в която ще се движим, че сме почтени за предлаганата ни опция да отвоюваме страната си от пипалата на корупцията и антинародната политика, ориентирана единствено и само към обогатяване на управническия хайлайф и присъдружните му мафиотски структури ”, уточни той.

И този път „ Републиканци за България “ залага единствено на локални хора в кандидатската листа, като приканва за поддръжка в изборния ден, с бюлетина №21.

Цветан Цветанов изрази убедеността си, че точно Политическа партия „ Републиканци за България “ е действителната опция на статуквото, което имаме през днешния ден. „ В 45-ия парламент, видяхме, че отсъстваше всевъзможен градивен разговор за намиране на консенсус, с цел да имаме крепко държавно управление, което да може да извърши неотложните задължения по секторни политики и промени. Ние видяхме популизъм, обидни квалификации и прекосяване на всевъзможни граници за естествен разговор, който би трябвало да има в българския парламент ”, съобщи Цветанов.

Според него тъкмо 45-ият парламент е имал най-ниско публично утвърждение, за което приказва и фактът, че за първи път в тези 30 години народна власт не съумя да се сформира държавно управление след извършени парламентарни избори. „ Това значи, че в действителност нямаме действителната опция, която обществото ни желаеше ”, безапелационен бе той.

Политическа партия „ Републиканци за България ” се явява на тези парламентарни избори с управническа стратегия и ясно написани цели:
- електронно управление;
- промяна на правосъдната система;
- действителна поддръжка за дребния и междинния бизнес;
- актуализация на бюджета.

Цветанов сподели, че „ Републиканци за България “ ще се придържа към евроатлантическия път, към дясната политика, само че има тематики, които могат да обединят всички политически обединения.
По отношение на машинното гласоподаване, Цветанов съобщи, че то дава еднакъв късмет на всички и изрази вяра посредством него и преодолявайки страха у хората, да се преодолее и механизма, с който можеше да се въздейства върху изборните процеси. Тук той уточни и съответни образци за неотчитане на бюлетини с поддръжка за партията, както и за отчитане на огромен брой недействителни бюлетини.

Председателят на партията съобщи, че при присъединяване на „ Републиканци за България “ в 46-то Народно събрание, партията би работила с всички парламентарни групи по значимите за България и българските жители проблеми. „ Категорично няма да се поддържат порочни модели, следени през последните две години. Убеден съм, че ние би трябвало да запазим своята еднаквост и правила ”, сподели още той.

На финала на срещата Цветан Цветанов показа, че в предходните парламентарни избори Търговище бе първенецът на „ Републиканци за България “ и пожела още по-добър резултат за идния избор.
„ Републиканци за България “ е партия, която толерира другите етноси и не инцидентно в листата на „ Републиканци за България “ в Търговище има както българи, по този начин и турци.

След това Цветан Цветанов и Иван Цонев организираха среща в НЧ „ Св. св. Кирил и Методий - 1882 “ в град Попово. Пред симпатизанти на партията бе показана листата. Цветанов изрази вяра, че посредством машинното гласоподаване ще бъдат понижени спекулациите и партии от статуквото няма да манипулират вота на гласоподавателите. Той прикани гласоподавателите да излязат и да гласоподават на 11 юли, с цел да може да бъде преодолян корпоративният избор.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР