Търгът е разигран от компанията Goldin, което е онлайн-борса за

...
Търгът е разигран от компанията Goldin, което е онлайн-борса за
Коментари Харесай

Фланелка на Майкъл Джордан от 1992г. беше продадена на търг за повече от 3 милиона долара

Търгът е разигран от компанията Goldin, което е онлайн-борса за предмети с колекционерска стойност. Баскетболният тим на Съединени американски щати, наименуван " Dream Team ", събра някои от най-хубавите играчи на всички времена, в това число Джордан, Лари Бърд и Меджик Джонсън на това съревнование. А това беше и първата Олимпиада, на която взеха присъединяване първи път и състезатели от НБА. И поради класата на тима, Съединени американски щати елементарно завоюваха златния орден.

Въпросната фланелка е обличана от Джордан по време на полуфиналния мач с Литва. Стойността й се увеличи още и поради обстоятелството, че е подписана от всичките 12 члена на тима на Съединени американски щати тогава.

Друга фланелка на Въздушния Джордан - от първия мач на финалите на Националната баскетболна асоциация (НБА) през 1998 година, беше продадена през септември за над 10 милиона $. Тази сума се трансформира и в връх като най-скъпия състезателен сувенир, сменил притежателя си посредством търг с наддаване.
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР