Танцьорката събра много фенове сред мъжете още в риалитито, но

...
Танцьорката събра много фенове сред мъжете още в риалитито, но
Коментари Харесай

След Игри на волята: Мирела взриви мрежата с горещо ВИДЕО

Танцьорката събра доста почитатели измежду мъжете още в риалитито, само че това не може да се съпостави с интереса, който провокира след края му

В тазгодишния сезон на " Игри на волята: България " дамите демонстрираха мощ и качества на Арената, които даже някои от мъжете не имат. Напълно справедливо се бориха до последно, с цел да доближат до финала. Е, в последна сметка видяхме жена на край - Виктория, тъй че нямаме право да приказваме за несправедливости в играта. Всички бяха изправени наедно в тази борба.

Наред със силата девойките сподели и естествена хубост измежду мъжете, която няма по какъв начин да бъде пропусната. За най-симпатична участничка, изключително на мъжкия пол, е считана Мирела, която в действителния живот владее хората към себе си с танци, защото тя професионално се занимава с това и е в действителност доста, доста добра. Със сигурност това е едно от нещата, с които е спечила в миналото Лефтеров, а и неслучайно родни звезди вървят при нея на уроци - измежду тях е плеймейтката Моника Валериева.

След излизането си от предаването красивата варненка стана същинска инфлуенърска находка. Времето ѝ през целия ден е компактно запълнено от всевъзможни задължения с реклами, само че за танците Мирела постоянно намира време. Наскоро самата тя показа, че с тях се усеща жива и посредством тях не помни проблемите си - най-малко за малко. Определено това е най-голямата ѝ пристрастеност, която е съумяла да трансформира и в специалност, написа каналът Vbox7.

Вчера вечерта моделката още веднъж беше на инфлуенсърско събитие във връзка новата книга на Славена Вътова, само че преди този момент тя качи в стори видео с доста провокативни и палави придвижвания от вкъщи си в спортно екипче. Личи си, че влага огромна пристрастеност в танците и по нашите скромни разбирания сносно се оправя - няма кака да не я хареса човек.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР