Танцьорката Гентиана Халити коментира плеймейтките, стартирайки от Нора Недкова, видя

...
Танцьорката Гентиана Халити коментира плеймейтките, стартирайки от Нора Недкова, видя
Коментари Харесай

Гентиана Халити: Всяка си мисли, че ще стане втората Николета! А всъщност…

Танцьорката Гентиана Халити разяснява плеймейтките, стартирайки от Нора Недкова, видя HotArena.

За най-новата изкусителка Генти съобщи, че е хубаво и секси момиче, само че до там. „ Има поредност изявления, които не й вършат чест и самочувствието, което показва, е въз основата на нищо! Човек на първо място би трябвало да бъде човек! Не може да се мислиш за кралица, а да си просто едно момиче “, отсече Халити пред „ България Днес “, като добави, че Нора се държи много детско и леко пред камера .

Всяка кандидатка за плеймейтка си мисли, че ще стане втората Николета, само че множеството стават единствено проститутки и по тази причина се отдръпнах от тези среди. Казвам множеството. Има доста невероятни девойки, умни, които съумяват да си завъртят нещата. Изцепките на Нора не са малко и са една след друга, само че все пак не мога да кажа, че я смятам чак за нелепа. Най-нелепото и неуместно създание, появявало се в ефир, е по този начин наречената певица Нори, или както там й беше театралното име. Буквално с отворена уста съм я гледала и слушала “, посече актуалните кандидат-плеймейтки Халити.

За силиконовите импланти съобщи, че когато една жена има визия, за жалост натъртва единствено върху нея в множеството случаи.

На въпроса за какво, съгласно нея, девойките, които се хвалят, че са на екзотични места, в никакъв случай не са с мъже на фотосите, Гентиана е безапелационна: „ Повечето девойки, които имат това наслаждение да посещават сходни дестинации, са компаньонки. Абсолютен факт. Занем се, както обичам да споделям “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР