Танцувален марш, вело и пешеходен поход, “Мач на звездите и

...
Танцувален марш, вело и пешеходен поход, “Мач на звездите и
Коментари Харесай

Инициативата Живей активно с редица събития днес във Варна

Танцувален марш, вело и пешеходен поход, “Мач на звездите ” и шампионат по плажен волейбол са част от събитията в самодейността " Живей интензивно! Плаж 2022 ", напомня Moreto.net.

Събитието ще се организира през днешния ден, 30 юли, на Южния плаж в града, оповестиха от дирекция „ Спорт “ към Община Варна.

Целодневната стратегия ще стартира в 10.00 часа с танцувален марш от градинката до Икономическия колеж до Южния плаж. Музикалното шествие ще бъде с присъединяване на кубинския танцьор и хореограф Алфредо Торес и олимпийската медалистка по художествена гимнастика и треньор на националния отбор Михаела Маевска. Успоредно с това ще започва и вело и пешеходен марш от входа на Морската градина до плажа.

На самата плажна линия ще има открити съвещания по хидратация от професионалния нутриционист Николета Тупито. Всеки искащ ще може да се включи в открит урок по йога от The Secret Yoga Studio . По същото време за по-малките деца деятели от клуб по атлетика " Тангра " ще строят пясъчни крепости.

Програмата ще продължи с танцувално кресчендо - предизвикателство, отправено от варненски танцови клубове за деца и възрастни от 11.00 ч., а Михаела Маевска и още едно от златните девойки ще сграбчен сърцата на феновете с проява на комбиниране с топки и ленти. По същото време за феновете на плажните спортни игри от 11.00 до 12.00 ч. ще се проведат демонстрации и уроци по плажен тенис с упътвания от състезателен клуб Beach Tennis Bulgaria.

В 13.00 ч. Маруся Иванова ще се включи с потребен клас за постоянна стойка пред компютъра и освен, като предложи специфичен час по укрепваща гимнастика за всички, които осъзнават какъв брой значимо е да държим раменете изправени. По същото време ще се организира и проява по оказване на първа помощ от БЧК, тъй като е значимо да сме добре готови за всички провокации.

В 16.00 ч. Евгени Иванов-Пушката, Йордан Йовчев, ВК „ Марица “, Михаела Маевска и Део ще открият волейболния шампионат с демонстрационен “Мач на звездите ”.

Емоциите като на олимпиада ще вземат своя връх на финала на церемонията по награждаване от 20.00 ч. Всички запалянковци и спортни митове в “Нестле за Живей Активно! Плаж 2022 ” ще се включат във заключителен марш по Крайбрежната алея от 21.00 ч.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР