Там ще бъдат разкрити над 1800 работни места. Час от

...
Там ще бъдат разкрити над 1800 работни места. Час от
Коментари Харесай

Ето Ги Големите Печеливши На Джакпота! Стотици Милиони Ще Се Изсипят В Тези Два Български Града!

Там ще бъдат разкрити над 1800 работни места. Час от проектите са за разширение на активността на към този момент открити и работещи компании във въпросните градове. Други ще осъществят вложения от нула.

На днешното си съвещание Министерски съвет утвърди план на Договор за даване на безплатна финансова помощ за отчасти възобновяване на направените от вложителя наложителни осигуровки. Те са за служащи и чиновници, заели новите работни места, свързани с реализирането на сертифициран капиталов план по Закона за поощряване на вложенията.

Безвъзмездната финансова помощ е в размер до 6.1 млн. лева за интервала 2019- 2021 година и се отпуска за няколко плана. Финансовите средства са за разширение на активността на съществуващи предприятия и за основаване на нови предприятия главно в региона на столицата, както и в градовете Пловдив, Костинброд и Индустриална зона Божурище, като се възнамерява разкриването на 1791 нови работни места и осъществяването на вложения в размер на 93.33 млн. лева

Проектите са в областта на високотехнологичните действия от секторите услуги и произвеждане. С контракта, вложителите поемат ангажимент да поддържат заетостта по тези планове за период от най-малко 3 или 5 години, според от категорията на предприятието.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР