Тълкуването на сънища е цяла наука. Мнозина проверят по съновниците

...
Тълкуването на сънища е цяла наука. Мнозина проверят по съновниците
Коментари Харесай

Ако сънувате ТОВА, ще ви се случи нещо чудесно

Тълкуването на сънища е цяла просвета. Мнозина ревизират по съновниците какво значат сънищата, които са имали, с вярата да се окаже, че им следва нещо положително. Има разнообразни теории за това за какво и по кое време сънуваме, както и за тълкуването на сънищата – някои се сбъдват, други – не. Все отново, в случай че се от вярващите, вижте идващите сънища, които вещаят благополучие и триумфи. Скоро сънували ли сте нещо сходно?

Градина – красива градина с цветя и зеленина насън е знак, че скоро ви чакат сантиментални страсти. Любовта ще ви се усмихне, а в случай че към този момент имате такава, то предстоят доста хубави моменти с нея. Цветята в съня са знак за напредък в работата, персоналния живот или бизнеса. Успехите са ви обезпечени.
Какво ни споделят сънищата
Всеки човек сънува. Независимо дали си спомняте или не, сънищата се случват, когато мозъкът навлезе в положение на R.E.M - rapid eye mo...

Лястовица – лястовичката в съня е предвестител на положителни вести, които ще ви зарадват. Подобен сън е знак  да бъдете признателни за всичко, което имате, да очаквате щастието в живота си. Лястовицата в съня вещае, че сторената доброта ще бъде възнаградена. Може да си поставите самоуверено нови цели и да ги последвате. Ще откриете собствен гений, за който не сте подозирали. Лети ли лястовичка в съня ви, знак, че би трябвало да положите усърдие, с цел да излезете спечелили от битката, която водите.

Вали дъжд – сън, в който вали дъжд, е знак, че би трябвало да се пуснете по течението на живота, да м се наслаждавате, да имате кураж да живеете по този начин, както желаете. След подобен сън е хубаво да извършите нещо, което не сте правили преди, да посетите ново място или да извършите някаква смяна за себе си. Вярвайте в ориста и в това, че тя ви е приготвила доста приятни изненади, които занапред предстоят.

Нови обувки – в случай че се видите с нови обувки насън, обич стои на прага ви и чака да ѝ отворите вратата. Успехи и благоденствие в фамилията. Ако сте сами, скоро ще намерите човек за сериозна връзка. Огледайте се за обич, тъй като тя е някъде там.

Светулки – светулките в съня са знак на нови хрумвания и креативност. Обърнете внимание на всичко, което ви хрумва тези дни. Възможно е да получите решение на проблем в съня си, нова опция или концепция, която ще ви донесе благоденствие. Сънят е позитивен и вещае положителни идни дни и най-много – решение на проблеми, излизане от сложна обстановка. Той ви споделя безусловно, че постоянно има светлина в края на тунела. Много светулки присънят ли ви се, положителни вести идват към вас. Ако видите светулка наоколо, значи ще се радвате за нещо. Щастието идва към вас.
5 постоянно срещани сънища и тяхното значение
Някои хора имат вяра доста в символиката на сънищата и постоянно се пробват да си спомнят какво са сънували през нощта, с цел да ревизират значен...

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР