Талин. Президентът на Украйна Владимир Зеленски получи велосипед като подарък

...
Талин. Президентът на Украйна Владимир Зеленски получи велосипед като подарък
Коментари Харесай

ТАСС: Президентът на Украйна получи колело като подарък от президента на Естония

Талин. Президентът на Украйна Владимир Зеленски получи велосипед като подарък от президента на Естония Керсти Каджулайд в Талин, където е на посещаване. Президентът разгласява фотография с подарък на своя уеб страница. Към рамката на велосипеда е прикрепена табелка с надпис: " На президента на Украйна Владимир Зеленски, " предава TACC

Василий Голобородко, основният воин на украинския комедиен сериал Слуга на народа, изигран от Владимир Зеленски, се придвижва на колело. Героят на поредицата Голобородко е преподавател, който стана известен с помощта на видео, оповестено в Интернет, а по-късно бива определен за президент на Украйна. Поредицата излезе в ефира по украинската телевизия през 2015-2019 година под мотото „ Историята на идващия президент “.

По време на президентската си акция Зеленски употребява афиш, върху който е отпечатан обликът на Голобородко върху велосипед. Скоро откакто пое президентския пост в изявление за немския вестник „ Bild “ Зеленски се съпостави с героя от „ Слугата на народа “ Голобородко, само че сподели, че няма да кара колело, защото това не дава отговор на условията за сигурност.

Превод и редакция: Юлиян Марков
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР