Талантливият футболист на Селта Виго Габриел Вейга е може би

...
Талантливият футболист на Селта Виго Габриел Вейга е може би
Коментари Харесай

Голяма цел на Реал и Манчестър Юнайтед има агентски проблеми

Талантливият футболист на Селта Виго Габриел Вейга е може би един от най-обсъжданите през 2023 година, откакто прави ужасно усещане през сегашния сезон в испанската Ла Лига.

Това лято ще бъде решаващо за бъдещето му, откакто клубове като Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед демонстрират интерес към негов трансфер още през летния прозорец. Освен тях, още Арсенал и Нюкасъл Юнайтед наблюдават изявите на 20-годишния халф.

Договорът на Вейга с предходния му сътрудник изтече и по този начин той остана без собствен представител, до момента в който огромните клубове се дебнат за предложения, заяви „ AS “. Големите клубове, които имат интерес към Вейга са били „ бомбандирани с предложения “ от подправени сътрудници, които се показват за такива на надарения футболист. Тъй като той няма посланичество, разнообразни сътрудници настояват, че са негови представители или най-малко дават ясно да се разбере, че в случай че им показват оферта, те ще обезпечат договорката с Вейга и Селта.

Въпреки създалата се обстановка, фамилията на Вейга обмисля да се оправи със обстановката, откакто са наясно, че това може да им спести към 6-7 милиона евро. В своя контракт Вейга има откупна уговорка, която е на стойност 40 милиона евро, а тя ще се окаже основният фактор в бъдещата договорка.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР