Талантливият фолк певец Меди отнов е влюбен. Музикантът, който наскоро

...
Талантливият фолк певец Меди отнов е влюбен. Музикантът, който наскоро
Коментари Харесай

Ето я новата на циганина Меди

Талантливият фолк артист Меди отнов е влюбен. Музикантът, който неотдавна се раздели със сексбомбата Моника Валериева, бързо откри нови тръпка в живота си. Новото момиче на сърцето му е Габриела. 

Двамата се издадоха в мрежата със фотоси от басейн. На няколко от фотосите Меди целува Габи по главата, а с едната си ръка я прегръща. Това още повече накара всички в попфолка да си мислят, че сред двамата сътрудници има освен това от благосклонност.

" Най-красивата двойка. Вие двамата сте дружно. Няма неприятно. Любовта е сладко нещо ", пишат в мнения почитатели на Меди.



Младата попфолк вяра Габриела е първият разгласен реализатор от лейбъла на Меди. Двамата имат обща ария в дует - " Женен ", по този начин Меди даде старт на чалга кариерата й. 

Поредната и очевидно последната разлъка сред Моника и Меди беше повече от трагична. Двамата се изчегъртаха взаимно от обществените мрежи, а плеймейтката даже реши да отстрани татуировката си в чест на артиста.

И в случай че Меди е решен на стъпка напред, Моника Валерива пък е безапелационна, че още й е рано да се впусне в нова случка. Плеймейтката се раздели с музиканта преди няколко месеца. И признава, че не е подготвена да се впусне в ново любовно премеждие. 

" Нямам мъж до себе си. Рано е. След толкоз години връзка с един човек ми би трябвало време, с цел да се отдам още веднъж на някого ", споделя сексиконата Моника,
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР