Талантливата вокалистка Лиса Гайър ще се присъедини към музикантите за

...
Талантливата вокалистка Лиса Гайър ще се присъедини към музикантите за
Коментари Харесай

Лиса Гайър идва за концерта на Съли Ърна в „Арена Армеец“

Талантливата вокалистка Лиса Гайър ще се причисли към музикантите за огромния концерт на Съли Ърна в София този месец. Новината бе обявена в особено телефонно изявление пред Елена Розберг за радио Z-Rock.
Гласът на Godsmack и цялата му група за солови планове дружно с Лиса, ще чуем онлайн на 26-ти септември в зала „ Арена Армеец “ от 20:00 ч. В събитието ще вземат присъединяване и трите дами от Оркестъра на Класик ФМ радио, които участваха и на миналогодишните концерти на Съли у нас.
Съли Ърна назовава Лиса „ свръхестествен глас с диапазон от четири октави “. Певицата взе участие в записите на двата солови албума на Ърна - Avalon и Hometown Life. Освен това, тя развива и независима кариера – издава албуми със своя група, написа песни, свири на китара и преподава в влиятелния музикален лицей „ Бъркли “ в Бостън.
В изявлението за радио Z-Rock Съли Ърна показа още, че приготвя специфични музикални изненади за концерта у нас, който е част от огромното му европейско турне, започващо на 14-ти септември. Той акцентира още веднъж, че нашата страна е най-любимата му концертна дестинация, поради изключителните знания на публиката и неповторимия контакт с нея. Съли описа по какъв начин върви работата по подготовката на новия албум на Godsmack, по кое време ще е премиерната му дата, по кое време ще чуем първия сингъл от него и дали България ще бъде включена в проектите им за турне в Европа през 2018. Цялото изявление на Елена Розберг ще бъде излъчено по радио Z-Rock при започване на идната седмица.
Събитието “The Voice of Godsmack – Sully Erna in concert” се провежда от „ Кантус Фирмус “ във връзка 11-тия рожден ден на Z-Rock – рок радиото на България. Продължава продажбата на билети за концерта в секторите за седящи места и на терен. Местата във почитател зоната директно пред сцената са напълно изчерпани. Билети могат да се закупят на ticketsbg.com и в мрежата на Eventim.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР