Таланти от 4 до 78-годишна възраст ще мерят сили в

...
Таланти от 4 до 78-годишна възраст ще мерят сили в
Коментари Харесай

Таланти от 4 до 78 години на конкурса „Art Stars - Звезди на изкуството” във Варна

Таланти от 4 до 78-годишна възраст ще мерят сили в V-ти Международен музикален конкурс „ Art Stars - Звезди на изкуството ”, който ще се организира от 4 до 8 септември във Варна, предадоха уредниците за Moreto.net.

Участниците в тазгодишното издание на влиятелния конкурс са към 200. Най-много са изпълнителите от Варна. Най-малката участничка е на 4 години, а най-възрастният реализатор - на 78 години, и двамата са от категория " Фолклор ", заяви основателят на състезанието - музикалният възпитател Мила Маврова.

„ Интересът е максимален в категория " Фолклор ", само че и в категория " Поп пеене " има доста искащи за присъединяване. В категория " Класическо пеене " има максимален интерес в дребната възрастова група. Тази година чакаме в тази категория доста мощни участници, показа Мила Маврова.

Наградените участници ще чуем и забележим на церемония концертите на лауреатите.

В категория " Фолклор " церемония концерта ще бъде на 5-ти септември от 20 ч. в Младежки дом Варна.

В категория " Поп пеене " публиката ще може да се наслаждения на осъществяванията на най-талантливите участници на 7-ми септември в Младежки дом Варна от 20 ч.

Гала концертът в категория " Класическо пеене " е на 8-ми септември от 20 часа в Концертното студио на Радио Варна. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР