Талантът на Реал Мадрид Такефуса Кубо, който в момента е

...
Талантът на Реал Мадрид Такефуса Кубо, който в момента е
Коментари Харесай

Кубо: Невъзможно е да играеш зле на Бернабеу

Талантът на Реал Мадрид Такефуса Кубо, който сега е преотстъпен в Майорка, даде обстойно изявление пред AS, обсъждайки разнообразни тематики.

" Все още не съм играл на " Сантиаго Бернабеу ", само че имам огромно предпочитание да го сторя. Да изляза да затоплям и да видя горе 85 хиляди души би трябвало да е много мотивиращо. Там не може да се играе зле, невероятно е. Как претърпявам карантината? Не доста добре, тъй като аз, както и всички други играчи, пребивавам за футбола, който е нашата пристрастеност. Затова ми е мъчно. Клубът обаче ни дава извършения, които можем да вършим у дома, като това ни поддържа във форма. Кога разбрах за интереса на Реал към мен? Знаехме за подобен от няколко клуба, само че както фамилията ми, по този начин и сътрудниците ми и аз не искахме да вършим нищо, до момента в който не навърша 18 години, тъй като към този момент бяхме глобени. Когато станах пълновръстен на 4 юни, от Мадрид споделиха, че желаят да дойдат в Япония. Веднага ме посетиха, а това беше доста хубав подробност.

Takefusa Kubo lo tiene claro " Tendré sitio en el Madrid ".
Buenos días es domingo y esta es la portada de hoy. pic.twitter.com/5pq2uv0Njm
— Peña Madridista Pozo (@PRMadridPozo) April 12, 2020
Факторите, които повлияха за прехвърлянето? Първо, спортният проект с взор към бъдещето, който бяха съставили за мен. А след това и това, че пристигнаха в Япония, като ми го демонстрираха и обясниха лице в лице. Също по този начин значеше доста това, че толкоз огромен клуб като тях демонстрираше този огромен интерес към мен. Флорентино Перес? Той ме впечатли, само че по-късно си даваш сметка, че в Мадрид незабавно се отнасят към теб като че ли си част от фамилията. Това много ми притегли вниманието. Миналото ми в Барселона? Първо желая да кажа, че съм признателен на Барселона, както и на ФК Токио, който ме приюти след глобата, на Йокохама Маринос, където бях преотстъпен за еин полусезон, и в този момент на Майорка. Също по този начин на всички играчи, треньори и хора, които ми помогнаха да се развия и да бъда този, който съм през днешния ден. Когато станах пълновръстен, имах чудесната опция да си избера тим и това беше Реал Мадрид поради интереса им към мен. Много съм им признателен. Сега съм огромен мадридист ", показа Кубо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР