Талант на Борусия Дортмунд с повиквателна за националния отбор на

...
Талант на Борусия Дортмунд с повиквателна за националния отбор на
Коментари Харесай

Талант на Борусия Дортмунд с повиквателна за националния отбор на Англия

Талант на Борусия Дортмунд с повиквателна за националния тим на Англия
Футболистът на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо получи изненадваща повиквателна от Гарет Саутгейт за идните дуели на националния тим на Англия. 18-годишният младеж се причисли към Мейсън Маунт и Джеймс Мадисън, който също получиха дебютна повиквателна в мъжкия внушителен отбор. Тримата надарени играчи започнаха по впечатляващ метод новия сезон надлежно с екипите на Борусия Дортмунд, Дарби Каунти и Лестър и това притегли вниманието на селекционера на,,трите лъва “ Саутгейт, който преподписа с националите и остава начало до 2022 година.

Наставникът разяснява избора си, заявявайки, че в никакъв случай не би отказал да повика млади и перспективни футболисти, изключително когато те се намират в отлична спортна форма.,,Никога не знаеш какъв брой добър е един млад гений, до момента в който не му дадеш късмет на терена “, стартира Саутгейт.,,Джо Гомес дебютира против Бразилия и бе състезател на мача. Практикуваме това в последните няколко години. Може да има напрежение, само че тези играчи са способни да се включат превъзходно във значими моменти – всички видяхме осъществяването от дузпа на Мейсън против Манчестър Юнайтед за Карабао Къп, както и представянето на Джейдън в Германия. Смятам, че прекомерно постоянно подценяваме младите момчета и не им даваме късмет. Посланието ми постоянно е било ориентирано към това да намеря нужния баланс в тима, за младите е скъп опит да упражняват с нас, или да са част от основни конфликти на по-крехка възраст “, приключи някогашният бранител на Мидълзбро.

Мениджърът повика в тима халфа на Тотнъм Хари Уинкс, а контузени са Деле Али, Фабиан Делф, Адам Лалана и Джеси Лингард. Англия гостува на Хърватия в Риека на 12 октомври, а три дни по-късно пътува и до Севиля за среща с Испания, като двата дуела са от новия шампионат на УЕФА Лига на нациите. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР