ТАЛАХАСИ, Флорида — Законопроект за създаване на една от най-рестриктивните

...
ТАЛАХАСИ, Флорида — Законопроект за създаване на една от най-рестриктивните
Коментари Харесай

Законодателите на Флорида приемат забрана на социалните медии за деца под 16 години въпреки конституционните опасения

ТАЛАХАСИ, Флорида — Законопроект за основаване на една от най-рестриктивните забрани в нацията за потреблението на обществени медии от малолетни се насочва към Републиканският губернатор на Флорида Рон ДеСантис, който изрази угриженост по отношение на законодателството, което не разрешава на деца под 16-годишна възраст да влизат в известните платформи, без значение от утвърждението на родителите.

Камарата одобри законопроекта на 108- 7 гласоподават в четвъртък единствено часове откакто Сенатът го утвърди 23-14. Сенатът направи промени в първичния законопроект за Камарата на представителите, който ръководителят на републиканците Пол Ренър сподели, че се надява да отговори на въпросите на DeSantis по отношение на поверителността.

Законопроектът е ориентиран към всеки уебсайт за обществени медии, който наблюдава интензивността на потребителите, разрешава деца да качват материали и да взаимодействат с другите и употребява пристрастяващи функционалности, предопределени да причинят несъразмерна или на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР