ТАЛАХАСИ, Флорида — Бившият председател на Републиканската партия във Флорида

...
ТАЛАХАСИ, Флорида — Бившият председател на Републиканската партия във Флорида
Коментари Харесай

Полицията няма да повдигне обвинение срещу бивш председател на републиканската партия във Флорида за сексуално насилие, препраща обвиненията за воайорство на прокурорите

ТАЛАХАСИ, Флорида — Бившият ръководител на Републиканската партия във Флорида Кристиан Зиглер няма да бъде изправен пред обвинявания за полово принуждение, само че прокурорите ще обмислят дали да го обвинят във видеовоайорство, произлизащо от траяло месеци следствие, съгласно изказване на полицейското ръководство в Сарасота.

Разследването стартира след полова среща на 2 октомври сред Зиглер и неназована жена, която по-късно твърди в полицията в тъжба, че Зиглер я е „ изнасилил “. След интервюиране на десетки хора и обзор на записите от камерите за наблюдаване, полицейското ръководство в Сарасота, където живее Зиглер, реши, че „ не може да откри евентуална причина “ за обвиняване в полов тормоз.

Полицията го направи, обаче, изпраща клетвена декларация за евентуална причина до прокурорите за видео воайорство, углавно закононарушение, защото се твърди, че Зиглер е записал половата среща без знанието на дамата, сподели полицията в Сарасота.


Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР