Такси рани осем души в центъра на Москва. Инцидентът стана

...
Такси рани осем души в центъра на Москва. Инцидентът стана
Коментари Харесай

Такси рани осем души в центъра на Москва

Такси рани осем души в центъра на Москва . Инцидентът стана в непосредствена непосредственост до Червения площад. Шофьорът е арестуван, както наподобява той е изгубил надзор над ръководството на автомобила .
В известието на Руското министерство на вътрешните работи се споделя, че „ водач на такси се е качил на тротоара и е блъснал минувачи. Осем души са били откарани в здравни заведения с пострадвания. Според предварителните данни причина за случая е загуба на надзор над автомобила. Шофьорът е арестуван “. Продължава работата на правоохранителните органи по изясняване на събитията към случая, отбелязва още AFP, представена от БГНЕС.
Улица „ Илинка “, на която е станал случаят, излиза на „ Червения площад “ и е доста оживена. От Центъра за надзор над трафика в съветската столица оповестиха, че улицата е краткотрайно затворена.
Припомняме, че Русия е хазаин на Световното състезание по футбол и в страната наред с многото поданици, има скупчвания и на чужденци, пристигнали да следят онлайн мачовете от Мондиала.


Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР