Такса битови отпадъци, която плевенчани плащаха досега, да не се

...
Такса битови отпадъци, която плевенчани плащаха досега, да не се
Коментари Харесай

Зам.-кмет на Плевен предлага такса битови отпадъци да не се променя през 2019-а

Такса битови боклуци, която плевенчани плащаха до момента, да не се трансформира през 2019 година Това е предложил на локалния парламент зам.-кметът на Община Плевен Милен Яков в план-сметката за приходите от този данък и изразходването им през идната година.
Предложението му е оповестено на интернет страницата на Общинския съвет. То ще бъде разисквано първо от непрекъснатите комисии на локалния парламент при започване на другата седмица. Съдбата му ще бъде решена на 20 декември, когато е последното за годината съвещание на Общинския съвет.
Сегашният размер такса битови боклуци в община Плевен е избран с решение на Общинския съвет през декември 2015 година и до момента не е променян. В строителните граници на Плевен за жилищни и нежилищни парцели на жители и за жилищни парцели на предприятия налогът е 1,494 промила от данъчната оценка на парцела. За нежилищни парцели на предприятия е 4,814 промила от по-високата от отчетната стойност и данъчната оценка на парцела.
В останалите 24 обитаеми места от община Плевен промилите от данъчната оценка за определянето на тази такса са разнообразни от тези в регионалния град.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР