Тъкмо бяхме започнали да губим надежда, че ще видим "Сексът

...
Тъкмо бяхме започнали да губим надежда, че ще видим "Сексът
Коментари Харесай

О, да! Сериалът Сексът и градът ще има продължение

Тъкмо бяхме почнали да губим вяра, че ще забележим "Сексът и градът 3 " на огромен екран и научихме вест, която несъмнено ни накара да се развълнуваме!

Момичета, ще има продължение на сериала "Сексът и градът!

Авторката на едноименните книги, Кандис Бушнел, разкри, че през август на бял свят излиза новият ѝ разказ "Is There Still Sex in the City? " (Има ли към момента секс в града?). Тя показа още, че от продуцентската къща Paramount са изявили предпочитание да снимат сериал по книгата и подготовката към този момент е почнала.



Новото тв шоу ще се продуцира от самата Бушнел, която към този момент е написала сюжета за пилотния епизод. Сериалът ще наблюдава живота на няколко дами от Ню Йорк и техните другарства, срещи, връзки, бракове и полови животи.

Голямата разлика сред "Секъст и градът " и неговото самобитно продължение е, че основните героини ще са сред 50 и 60-годишни.

"Сексът и градът " беше сериал, който прекатурна животите нацяло потомство дами, в това число и моят ", споделя Никол Клеменс, президент в Paramount TV. "Вълнуваме се доста, че ще имаме опцията да продължим живота му и ще покажем по какъв начин живеят дамите, които са на 50, а отговорът на въпроса "Дали има още секс в града? ", е изрично ДА! "

 сексът и градът HBO

Бушнел също изрази насладата си от основаването на новия сериал в свое изказване: "Едно време нещата бяха по-различни. Мислех си, че хората на 50 са пенсионери, които към този момент нямат работа, отдават се на заниманията си и си стоят у дома. Не допусках, че един ден 50-годишните няма просто да стоят и да чакат да остареят. Сега те спортуват, наподобяват по-добре от 30-годишните, стартират нов бизнес, местят се в други градове или страни, вършат инцидентен секс и имат смелостта да стартират живота си изначало. Нямам самообладание да покажем на екран по какъв начин живеят днешните съвременни 50-годишни дами! "

Оригиналният сераил се излъчваше сред 1998 и 2004г., а в основните функции виждахме иконичните Сара Джесика Паркър, Ким Катрал, Кристин Дейвис и Синтия Никсън. След края на шоуто последваха и два кино лентата през 2008 и 2010г., както и сериал предистория "Дневниците на Кари ", който се излъчваше сред 2013-2014г.

Макар да е доказано, че е стартирана работа по сходен план, сериалът към момента няма зелена светлина за започване на фотоси. За страдание и никой от истинския каст не е поканен да се снима в новия сериал.
Тема на месеца в Edna.bg Знам какво НЕ направи предишното лято Юли  Знам какво НЕ направи предишното лято! Тема на месеца Знам какво НЕ направи предишното лято!  Как да се грижим за деликатната кожа под мишниците през лятото Тема на месеца Как да се грижим за деликатната кожа под мишниците през лятото  Как да се оправим със слънчевите изгаряния сами Тема на месеца Как да се оправим със слънчевите изгаряния сами Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР