Такива престъпници трябва да бъдат показвани на обществото. Тях ги

...
Такива престъпници трябва да бъдат показвани на обществото. Тях ги
Коментари Харесай

Син на отвлечен от Наглите бизнесмен: Защо няма снимки на престъпниците?

Такива нарушители би трябвало да бъдат показвани на обществото. Тях ги охраняват по-силно от жертвата. Така предприемачът Иван Киров, наследник на предприемача Киро Киров, който преди 10 години стана прочут като жертва на " Наглите ".
В прочувствен пост във Фейсбук Иван Киров попита за какво отговорните са с качулки, за какво на никое място няма фотография на посочения за лидер на " Наглите " Йожи (Ивайло Евтимов), който подсети по какъв начин преди две години наказани от групата за малко не излязоха предварително от пандиза. Става въпрос тъкмо за Йожи, както и за Любомир Димитров-Гребеца. Всъщност тогава позволение получи единствено Гребеца, само че бързо това се разчу и той не беше пуснат, а по-късно беше наказан на първа инстанция на пожизнен затвор при специфичен режим – за убийството на Юлиан Лефтеров-Кокошката.
Пред Нова телевизия Киров попита по какъв начин по този начин от 18 задържани единствено четирима души бяха наказани и то единствено на 18 години затвор (бел. ред. - двама са на по 18 години, Йожи и Гребеца, другите двама са по 12 години). Може да извършиш доста закононарушения, да те осъдят единствено за най-тежкото и да излезеш след време от пандиза като милионер, акцентира Иван Киров. И добави по адрес на тези хора – по какъв начин другояче се става милионер?
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР