Такива клоуни има във властта в момента, че е просто

...
Такива клоуни има във властта в момента, че е просто
Коментари Харесай

Такива клоуни има във властта в момента, че е просто потискащо да се наблюдават

Такива клоуни има във властта сега, че е просто потискащо да се следят. Това написа в собствен коментар Калина Андролова.

SafeNews го разгласява без редакторска интервенция:

Калина Константинова е характерен представител на безмозъчната политическа тъкан на пепейството. Калина Константинова да приказва за сигурност, бежанци и вътрешен министър е типично за безпомощността на Политическа партия. Такива клоуни има във властта сега, че е просто потискащо да се следят. А да слушаш какво приказват в Народното събрание и са си написали на листче, е същинска национална драма.

Нивото в политиката в никакъв случай не е било по-ниско от това, което пепейството сътворява

Чудя се на тези депутати от Политическа партия, които въпреки всичко имат грам мозък, както се чудя и на Демократична България, по какъв начин устоят на унижението да се разпознават с общата маса, която образува интелигентността на пепейството. Защото правилото при групите е, че коефициентът на просветеност на една група (включително парламентарна група) спада до коефициента на просветеност на най-тъпия от участниците (депутатите).

Така че кой от Демократична България или Политическа партия е интелигентен няма значение, когато има звезди като Калина Константинова, които непоправимо вдебиляват общата чорба.

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР