Тъкър Карлсън не се изнерви и не се уплаши. Заместник-председателят

...
Тъкър Карлсън не се изнерви и не се уплаши. Заместник-председателят
Коментари Харесай

Медведев: Тъкър Карлсън не се изнерви и не се уплаши

Тъкър Карлсън не се изнерви и не се уплаши. Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев похвали журналиста Тъкър Карлсън, като сподели, че той „ не се е изнервил и не се е уплашил “.

„ Президентът на Русия описа на западния свят допустимо най-внимателно и в детайли за какво Украйна не съществува и няма да съществува. Тъкър Карлсън не се изнерви и не се уплаши “, написа той в канала си в Telegram.

Публикацията на Карлсън с изявление с съветския президент Владимир Путин получи повече от 50 милиона гледания за повече от пет часа, откакто беше оповестена в X (бивш Twitter). Интервюто продължи два часа и шест минути, като през това време съветският водач отговори на към 60 въпроса, в това число разнообразни разяснения от събеседника.

Припомняме, че първото след нападението против Украйна изявление на Владимир Путин за американец бе публикуван тази нощ и то се оказа повече от два часа от същото, което той повтаря за започнатата от него най-голяма война в Европа от 1945 година насам, Запада, НАТО, разпадането на някогашния Съюз на съветските социалистически републики.

Записът е изработен във вторник малко повече от месец преди гласоподаване, на което руснаците са призовани да го задържат в Кремъл до 2030 година Разговорът е с Тъкър Карлсън, някогашен водещ от известния измежду републиканците канал „ Фокс нюз “, който в чужбина даже не е именуван „ публицист “, а „ медийна персона “.

Източник: ТАСС, Превод: SafeNews

За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News Showcase

Още вести четете в секция Свят.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР