Така ще изглеждат ръцете ви след продължително натоварване и гребане

...
Така ще изглеждат ръцете ви след продължително натоварване и гребане
Коментари Харесай

Изумително! Вижте как реагира тялото ни на голямо натоварване и лоши условия

Така ще наподобяват ръцете ви след дълготрайно натоварване и гребане с мокри ръкавици. Снимката на личните си ръце показа в „ Туитър ” Алекс Грегъри. Той е част от полярна експедиция в Арктическия океан, почнала при започване на юли 2017 година Нейната цел е да счупи колкото се може повече върхове на „ Гинес” (дотук имат 11), до момента в който събира пари за построяването на учебно заведение и оказва помощ за разкриването на тайните на Антарктика.
Дали обаче мазолите ще спрат гребците или те ще превъзмогнат компликациите, е въпрос на мощна воля.

Човек от екипажа документира физиологичните реакции на голямото натоварване, които екипът изпитва по време на експедицията, а данните ще бъдат споделени с учените от университета е Кеймбридж.

Екипът на Грегъри, който съумява да прекоси четири океана без моторни средства, като употребява единствено силата на ръцете си.

Отборът е от 6 индивида и е най-многобройният, прекосявал Арктическия океан с гребане. Той влиза в „ Рекордите на Гинес” и като първият гребчески отбор, който минава Арктическия океан от юг на север, а не противоположното.

Експедицията стартира от Норвегия, мина норвежкия архипелаг Свалбард, и съвсем доближи Исландия.

Four weeks ago we were here, slowly navigating our way through an ice field...I loved finding this rare white Arctic ice rhino! pic.twitter.com/zCQVOtYxne
— Alex Gregory (@AlexGregoryGB) September 3, 2017
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР