ТАКА! От днес започвам да броя дните до ареста на

...
ТАКА! От днес започвам да броя дните до ареста на
Коментари Харесай

Георги Георгиев, БОЕЦ: От днес започвам да броя дните до ареста на Борисов за ТУРСКИ ПОТОК

ТАКА! От през днешния ден стартирам да броя дните до ареста на Борисов за ТУРСКИ ПОТОК.

Преди 10 месеца БОЕЦ внесохме сигнал в ДАНС и предоставихме над 3400 документа получени откакто осъдихме ДНСК. Плюс нашите разкрития и фрагменти от 22 цивилен репортажа, акции и митинги на БОЕЦ по трасето на тръбата.

Три години Борисов ни лъжеше и убеждаваше нас и Европа, че това НЕ Е директен газопровод, а "разширение на вътрешната газопреносна мрежа ". Разобличихме лъжите му и доказахме тъкмо противоположното - че Борисов заплати с три милиарда наши пари една тръба, която обслужва единствено ползите на Путин за рекет върху Европа и заобикаляне на Украйна.

И по този начин.

След като е уголемение на вътрешната газопреносна мрежа и тръбата си е наша, откакто НЕ Е директен газопровод, и откакто Путин ни спря газа, то следва неотложно да спрем ТУРСКИ ПОТОК, с цел да понижим разноските и да използваме остарялата съществуваща мрежа.

Днес Политическа партия направиха добре показване и го означавам. Но на поръчки и конференции сме се нагледали. Същото беше и за Гешев преди този момент, а след това мъртвило и снишаване. След мощните поръчки би трябвало да следват и мощни дейности. БОЕЦ упражняваме напън и няма да спрем. И има резултат.

1. Незабавно решение за военна помощ за Украйна.

2. Българска социалистическа партия, путинофилите и "радевистите " вън от властта.

3. Незабавно разгласяване на резултатите от дейностите на ДАНС по сигнала на БОЕЦ за ТУРСКИ ПОТОК против Бойко Борисов.

4. Незабавно активиране на всички служби на послушание на държавното управление - ДАНС, Национална агенция за приходите, КПКОНПИ и така нататък по сигналите на БОЕЦ против Пеевски, Гешев, Цацаров и Борисов.

5. Незабавен избор на нов ръководител на КПКОНПИ и действителна битка с корупцията, БОЕЦ към този момент издигнаха гражданската номинация на Бойко Атанасов.

6. Закон за Лустрацията, Съдебна Реформа, Електронно гласоподаване.

Като начало е това. И то бързо, твърдо и дейно. Друг метод няма.

Георги Георгиев, БОЕЦ
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР