Така и извънземните, които попадат на Земята, стават обикновени земляни

...
Така и извънземните, които попадат на Земята, стават обикновени земляни
Коментари Харесай

Легенди за произхода на човечеството

Така и извънземните, които попадат на Земята, стават елементарни земляни


Известно е, че методът на живот на хората, техният генезис, обичаи и традиции намират отражение в голям брой митове. Не са доста народите обаче, чиито предания описват, че те са дохвърчали Земята от прилежащи звезди.

Един от тези нации са догоните, живеещи в Африка, както и индианското племе оседж в Съединени американски щати. Догоните упорстват, че предците им са пристигнали от звездата Сириус. В кръвта на хората от племето оседж пък са открити фактори, които липсват у останалите земни нации. Подобни митове за галактическия генезис на хората не може да се одобряват само като безумни мечти на диваци.

Разкази за Космоса имат и нации, които в действителност са имали връзка с галактическото пространство, която след това е изгубена. Затова произходът на сходни митове и легенди за Космоса се изяснява с това, че в миналото са съществували непрекъснати автобуси сред Земята и други планети.

На Земята са живеели посетители от Космоса

Те са се опитвали да възприемат опита на земляните, и в това време са се опитвали да споделят своя опит, да получат познания, които да са им потребни в бъдеще. Край на това другарство поставя нуклеарна война, по време на която мнозина посетители от Космоса не съумяват да се върнат назад и остават на нашата планета. Същото се случва с хората, които са на посетители у галактическите поданици – те също остават там вечно.

Южноамериканското индианско племе араукани възприема звездите като хора, оказали се на небето. Тази легенда е непокътната до наши дни, като претърпява дребни промени. В текстове на „ Авеста “ също могат да се открият места, в които се споделя, че цялото човечество е пристигнало на Земята от други звезди.

Според австралийските текстове хората от бялата раса са пристигнали от съзвездието Голяма мечка

Хората от жълтата раса са пристигнали от Лебед и Лира; от алената раса – от звездата Касиопея, а от черната – от съзвездието Орион.

Но сходни записи провокират огромни подозрения и нямат рационално зърно, защото ‘ изброените раси съществуват и на Земята. Такива изказвания приказват и за нищожната роля на самото човечество.

Това, което не може да се отхвърли, е фактът, че дохвърчалите от други звезди могат да основават брачен съюзи с хората и, да имат деца. Според естествените закони колкото по-съвършен е типът, толкоз повече раси от този тип могат да се смесват между тях. От друга страна, преди малко появилата се раса се трансформира в обособен тип заради разновидности, които настъпват измежду типовете организми, отнасящи се към нисшите съсловия.

Така появилата се спомагателна точка на калинката не се отличава от останалите, само че този тип към този момент не може да се кръстосва с майчиния тип. Ако обаче се роди човек с повече пръсти на горните и на долните крака, това не пречи на новата и на главната раса да се смесват. Човекът има неповторима дарба да се смесва с разнообразни галактически типове, притежаващи разсъдък, защото точно той е правоприемник на асурите, считани за „ повелители на Вселената “.

В легендите може да се открие в детайли изложение на шест типа живи същества, предопределени да оказват помощ на цялото човечество в тежки интервали

Писмени извори, рисунки, непокътнати до наши дни, описват, че на Земята населяват хора-змии, хора-птици, хора с глави на кучета и котки, както и наподобяващи на маймуни. Тези същества оказват помощ на индивида да се възроди след нуклеарната злополука. Предполага се, че към това време се отнася появяването на култа към котките, защото на практика по цялата планета могат да се срещнат фигурки, напомнящи хора-котки. Може би точно тези същества са били най-приближени до хората, останали са да живеят с тях, а в бъдеще са се смесили.

Изследвания в региона на серологията потвърждават, че галактическите поданици са имали IV кръвна група. Благодарение на процеса конвергенция земляните могат да се кръстосват с пришълци от Космоса. Ако рационален тип, отнасящ се към млекопитаещите, попадне на Земята, той обезателно ще конвергира, освен това по посока на типа, който има разсъдък – като индивида.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР