Така, че по това време в Цариград не е имало

...
Така, че по това време в Цариград не е имало
Коментари Харесай

Този Път Зейнеб Се Изложи Жестоко!

Така, че по това време в Цариград не е имало коли. Такива са липсвали и в целия свят. И то не тъй като за това си време са били с недостъпна цена. Както наивно си мисли бургазлийката Зейнеб. А заради един доста елементарен факт.

Все още не са били измислени и създадени. За сведение на феновете първият автомобил се е появил по пътищата на Германия през 1887 година Векове откакто въпросната Сафийе е живяла.

Най-интересното в тази ситуация е, че нито основната водеща на предаването „ На кафе ” Гала нито пък някой от другите ко водещи не реагира на нелепостите, изръсени от дребния екран. Което не приказва добре за тяхната обща просвета.

Това не е първия случай когато водещите в предиобедното предаване стават за смях. Преди време самата Гала се подведе по подправена вест и показа порноактриса за една съумяла българка, предват от hotnews.bg..

Зейнеб съумя да се посрами с неналичия в образованието си като плеймейтките Черната Златка и Нора Недкова. Които демонстрираха неначетеност, и че не знаят доста обикновени неща
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР