Тъжно ни е на нас като отбор. Разбрах за това,

...
Тъжно ни е на нас като отбор. Разбрах за това,
Коментари Харесай

Десподов: Tъжно е за нас, но и за цяла България, разбрах, че има ранени

" Тъжно ни е на нас като тим. Разбрах за това, което се е случило отвън стадиона. Тъжно е за нас, само че и за цяла България. Разбрах, че има ранени. Такива неща се случват, само че си желаеме почитателите по трибуните и да ни поддържат.

Явно нещата излизат отвън надзор и не е било естествен и кротичък митинг. Това не зависи от нас. Не би трябвало да има такива неща, единствено може да загубим. Ще се прочуем като страна, само че не мога да споделям на тези хиляди хора какво да вършат.
 Нагъл, по-нагъл, Емо Костадинов: Не знам против кого се бяха събрали хората, УЕФА вярно затвори стадиона
Нагъл, по-нагъл, Емо Костадинов: Не знам против кого се бяха събрали хората, УЕФА вярно затвори стадиона

Ето какво сподели

Правилно е било да не ни осведомят какво тъкмо се случва. За нас беше значимо да играем за достойнството на България и с високо вдигнати глави. Малшанс за нас, че не победихме. Показахме темперамент и играехме за националния тим на България.

Със сигурност една победа би помогнала за самочувствието на тима. Дадохме максимума от себе си. Борихме се и по този начин би трябвало да бъде във всеки един дуел. Показахме, че можем да се борим против най-силните. Справихме се доста добре и има какво да работим, само че това зависи от треньора. Чака ни тежък мач против Сърбия.

Беше мъчно да се концентрираме преди мача. Важното е, че запазихме успокоение и играхме добре. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР