Тъжно ми е от тези разсъждения. Така Луиза Григорова-Макариев определи

...
Тъжно ми е от тези разсъждения. Така Луиза Григорова-Макариев определи
Коментари Харесай

Луиза Григорова пусна таен запис на мъжа си, той недоволен

Тъжно ми е от тези разсъждения. Така Луиза Григорова-Макариев дефинира размислите на своя брачен партньор Мартин да се реалокират да живеят отвън България. Оказва се, е фамилията постоянно води диалози, свързани с емиграция, а точно Мартин е този, който има мощно предпочитание да живеят в чужбина.

За да потърси съвет, Луиза записва скрито следващия техен спор, обвързван с бягство от родината, и го пусна в профила си без знанието на Мартин, написа " България Днес ". От записа излиза наяве, че режисьорът се усеща изцяло незадоволен от актуалната обстановка в културния браншове и непрестанно се пробва да убеди Луиза да заловен самолета.

„ Бачкаме непрекъснато, влагаме всичко, което имаме, и най-после нямаме нищо. Безсмислено е, споделям ти, качваме се на самолета. Ето нощес получихме следващото предложение – четвърто в границите на две години, да заминем за Щатите! Какво да вършим тука?! “, гневи се Мартин.

Повод за следващата му засегнатост е хвалба, получена не от кого да е, а от филмовата компания на Стивън Спилбърг. Заснемаме филм, има 50-100 награди... на кой му пука, те даже не знаят, че ги има. Получавам приветствен имейл от компанията на Спилбърг, откакто са ни гледали на някакъв фестивал, споделят ни евалата, само че това си го споделяме ние тук. Четем си имейла и се забавляваме и си ръкопляскаме. С каква цел? “, ядосва се надареният режисьор, който явно се усеща подценен, написа HotArena.bg.

„ Толкова доста сме постигнали в България и дай в този момент да зарежем безусловно всичко и да вървим някъде “, пробва се Луиза да парира мъжа си.

На въпрос какво тъкмо е постигнала актрисата дава отговор: „ Най-малко това, че хората ни знаят и желаят да ни гледат “.

„ Какво като те знаят?! Кино се прави с пари. Дали страната ще те поддържа, дали меценатите, дали хората с доста пари, това са хора, които схващат, правят оценка и вършат неща ", отвърна я Мартин.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР