Тъгата отстъпва място на светлината и любовта в дома на

...
Тъгата отстъпва място на светлината и любовта в дома на
Коментари Харесай

Роналдо показа бебе Есмералда

Тъгата отстъпва място на светлината и любовта в дома на Кристиано Роналдо и обичаната му Джорджина Родригес. След нещастието в средата на април, когато двамата потънаха в тъга, поради загубата на едно от прибързано родените си бебета близначета, в този момент те демонстрираха пред света оживелият тогава малък-голям воин – своето момиченце.

Bella Esmeralda. С този покъртителен пост в стори в своя Инстаграм профил, Джорджина пусна очарователна фотография на 3-месечната им дъщеричка – Есмералда. Малката е снимана до момента в който блажено спи, а гледката безусловно разтопява сърцата.

Есмералда може да е едвам на 3 месеца, само че към този момент има обеци, а също така класата й наподобява: родителите й са завързали около вратлето й марков лигавник на фамозната френска фешън марка " Диор “.

Ужасяващата новина, че едно от близначетата, които суперзвездата на международния футбол и половинката му чакаха с боязън е умряло, пристигна на 18 април вечерта. Португалецът оповести новината в обществените мрежи и тогава стана ясно, че при насилственото изваждане на бебетата в осмия месец, лекарите не са съумели да спасят момченцето, а само момиченцето.

Роналдо и някогашният модел Джорджина са дружно от 2017 година, като тя е родна майка на едно от четирите им деца преди бременността с близнаците: на 4-годишната Алана Мартина. На същата възраст са и близнаците на Роналдо от сурогатна майка – Ева и Матео, а също така, Кристиано има и 11-годишен наследник, за чиято майка не се знае безусловно нищо. Момчето е кръстено на него и също като него играе футбол.

Джорджина постоянно ще носи в сърцето си изгубеното бебе. За това може да съдим и по надписа, който стои неотдавна в нейния формален профил в Инстаграм: Mama de 6 bendiciones. В превод от испански това значи: Майка на 6 благословии, осведоми bTV.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР