Таблоидът помества статията под заглавие: „Коя е баба Ванга? Жената,

...
Таблоидът помества статията под заглавие: „Коя е баба Ванга? Жената,
Коментари Харесай

”Сън” помества обширен материал за Ванга и предсказанията й

Таблоидът помества публикацията под заглавие: „ Коя е баба Ванга? Жената, която предсказа терористичното нахлуване на 11 септември 2001 година, Брекзит и възхода на „ Ислямска страна “, има две огромни предсказания за 2018 година “.

„ Сън “ напомня житието на българската пророчица и нейните огромни предсказания, като отбелязва, че преди да почине от рак на гърдата през 1996 година, е предрекла, че нейните умения ще бъдат наследени.

Вестникът отделя особено място на задаващата се 2018 година, за която баба Ванга е направила две огромни предсказания.

Blind mystic who ‘predicted’ 9/11, Brexit and the rise of ISIS had two major predictions for 2018 https://t.co/7GpZeSkPQ1
— The Sun (@TheSun) 24 декември 2017 година

Първото, че Китай ще се трансформира в идната световна суперсила, като ще измести Съединените щати, което е изцяло допустимо, като се имат поради статистическите данни, предвиждащи спад в световния стопански принос на Съединените щати и продължаващ растеж на китайската стопанска система.

И второто, че на Венера ще бъде открита нова форма на сила. Що се отнася до това предсказания, „ Сън “ написа, че най-малко досега няма планувана задача до планетата, само че новата галактическа сонда „ Паркър “ на НАСА, която би трябвало да се приближи невиждано покрай Слънцето, планува потреблението на гравитационната мощ на Венера в осъществяването на тази задача.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР