Таблата по спирките в столицата, които би трябвало да информират

...
Таблата по спирките в столицата, които би трябвало да информират
Коментари Харесай

ЦГМ се сети: Оправя електронните табла по спирките, обещава от утре да не лъжат чакащите

Таблата по спирките в столицата, които би трябвало да осведомят чакащите по кое време идва предстоящото транспортно средство, няма да работят през днешния ден. 

Това оповестиха от Центърът за градска подвижност. През деня ще бъде осъществено възобновяване на технологиите, с които работим, прецизират от ЦГМ и сервират извинения на жителите. 

" Не го гледай това, то лъже ", е най-честият систематизиран коментар на хората по столичните спирки, откри инспекция на OFFNews. Разминаванията с по-няколко минути са и в двете направления - предстоящото транспортно средство идва по-рано или по-късно от изписаното време на таблото. Особено провокиращ за хората е записаният глас, който повтаря погрешната информация непрестанно. 

Столична община стартира замяна на 220 електронни табла на градския превоз с нови, стана ясно през октомври предходната година. Проектът е за 978 хиляди лв.. Така спирките, на които има табла, ще станат 1250, изясни тогавашният зам.-кмет по превоза Евгени Крусев. Таблата се доставят от обединяването " Проджект Новатроник София ", формирано от видинската компания " СофтСкрипт " ЕООД и сръбската " Новатроник ". Сръбската компания достави и 420 табла за градския превоз в София през 2015 година, като част от консорциум " София инфобордс 2015 " с българското сдружение " Системни връзки ", по контракт за 2.36 млн. лв.. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР