Табела, поставена на ограда на имот, изуми с посланието си.

...
Табела, поставена на ограда на имот, изуми с посланието си.
Коментари Харесай

Неграмотно написана табела носи страховито послание СНИМКА

Табела, сложена на ограда на парцел, изуми с посланието си. Съобщава се, че мястото е частна благосъстоятелност и се стреля без предизвестие. Така, нежеланите посетители би трябвало да са наясно с ограничаването, както и с вероятната заплаха за живота им.

Снимка е оповестена в мрежата, само че не излиза наяве от коя част на страната е. Повечето хора, коментиращи споделеното, се изумиха не толкоз от смисъла, а от изписването на думите.

„ Ако не го бях снимал персонално, щях да си помисля, че е монтаж. Споделям да се поразведрим, въпреки да не е в нашия град, “ написа създателят на фотографията.

„ Чувствам се убита, без да съм влизала, “ разяснява жена.

„ И аз по този начин си мисля, че някой закача такива табелки единствено, с цел да ги снима. Не мога да си показва такава просветеност. Ако аз пишех по този начин бих дал на някой различен да ми напише табелата. Възможно е и да има оръжие този субект и надали ще се замисли за стрелянето, “ счита мъж.

„ На " я " се е зачудил на къде да гледа. “

„ Изпоти ми се екрана, “ майтапят се още.

„ Абе хора, вие за дислексия чували ли сте? Само просветеност ви е в устата, “ написа различен.

„ Ами преди да осъдиш някого, че е необразован, не е доста мъчно да се замислим, че индивида може да страда от някакъв тип заболяване. Много по-важно е да си добър човек, в сравнение с обществено да се изпъкваме кой е образован, и кой не, “ считат още.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР