Сюзанна Арутунян-Василевска е била единственият кандидат, който се е явил

...
Сюзанна Арутунян-Василевска е била единственият кандидат, който се е явил
Коментари Харесай

Сюзанна Арутунян-Василевска - единствен кандидат за директор на Драматичния театър

Сюзанна Арутунян-Василевска е била единственият претендент, който се е явил на състезанието за шеф на Драматичен театър-Пловдив. Той се е провел през днешния ден в Министерство на културата. Тя е отпред на пловдивската натрупа до провеждането на състезанието и избор на нов началник.
Прочетете още
Василевска е ученик НУМТИ „ Добрин Петков “ като артист-инструменталист с пиано. Следва в АМТИИ " Проф. Асен Диамандиев ", където получава бакалавърската си степен по компетентност „ Педагогика на образованието по музика “. През 2005 година приключва магистратура по „ Арт мениджмънт “ в същия университет, а през 2012 година получава научна степен „ лекар “ по „ Маркетинг на музикално-сценичните изкуства “. През 2018-а придобива академична служба „ доцент “ по компетентност „ Артмениджмънт и маркетинг в изкуството “ още веднъж в АМТИИ.

От 2006 година е маркетинг управител на Драматичен театър–Пловдив. От 2022 година заема длъжността на заместник-директор. От юни 2023 година заема длъжността на краткотрайно изпълняващ длъжността шеф.

Също от 2006 година до през днешния ден преподава на магистри в АМТИИ по дисциплините „ Арт мениджмънт “, „ Маркетинг и креативна активност “ и „ Реклама и изкуства “. През 2019 година получава премия на ректора за висока интензивност в образователния развой и креативен достижения на възпитаниците. Съавтор на първия учебник по Артмениджмънт в България.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР