Сякаш анонсът на картонените играчки Labo за Switch не бе

...
Сякаш анонсът на картонените играчки Labo за Switch не бе
Коментари Харесай

Nintendo няма да ви пусне на премиерата на Labo в Лондон, ако не водите дете

Сякаш анонсът на картонените играчки Labo за Switch не бе задоволително безразсъден, а в този момент Nintendo още веднъж попада на прицел със странното си условие за премиерата на новата линия „направи си сам“ джаджи – няма да ви пуснат, в случай че не водите дете.

Време е за таблоидно заглавие от вида на „Nintendo пропагандира отвличането на деца“.

Шегата на страна, само че разпоредбите са си правила – „билетът“ за Labo работилницата в Лондон е дете на възраст сред 7 и 15 години . Няма значение какви запалянковци сте и дали сте запалени геймъри или просто любопитни за новите джаджи.

Трябват ви деца.

Интернет още веднъж не пести присмеха си с мнения като „Ъъъ… някой да желае да ми даде детето си назаем“, „Входна такса: 1 дете“, „Мога ли да отида с джудже?“, „А какво да кажем за хората без деца, които самите са деца по душа?“, „Господине, би трябвало да ви съпровожда действително дете; това е единствено яйце с нарисувано лице“, „Това са нелепости! Майка ми и татко ми не желаят да ме заведат единствено тъй като Nintendo счита, че на 44 години към този момент съм прекомерно стар“, „Знаех си, че сексът отпреди девет години ще се окаже потребен в последна сметка“ и други

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР