Свят ЕП ратифицира сделката за Brexit (Видео) В полунощ на

...
Свят ЕП ратифицира сделката за Brexit (Видео) В полунощ на
Коментари Харесай

ЕП ратифицира сделката за Brexit

Свят Екологичен потенциал ратифицира договорката за Brexit (Видео) В среднощ на 31 януари британците към този момент няма да са част от Европейски Съюз  Василена Василева 29 януари 2020, 20:35  Екологичен потенциал ратифицира договорката за Brexit (Видео)
Екологичен потенциал ратифицира договорката за Brexit (Видео)
 Българи търсят помощ от Европейски Съюз, с цел да изоставен Китай
Българи търсят помощ от Европейски Съюз, с цел да изоставен Китай
 Българин в Ухан: Имаше трупове по улиците
Българин в Ухан: Имаше трупове по улиците
 След удари от Иран, 50 бойци на Съединени американски щати с мозъчни увреждания
След удари от Иран, 50 бойци на Съединени американски щати с мозъчни увреждания
 Мъж купи часовник за $350, оказа се, че коства 700 000
Мъж купи часовник за $350, оказа се, че коства 700 000
 Започна евакуацията на чужденците в Ухан, вирусът убива от ден на ден
Започна евакуацията на чужденците в Ухан, вирусът убива от ден на ден
 Намериха 9 тела в хеликоптера на Коби Брайънт
Намериха 9 тела в хеликоптера на Коби Брайънт
 Изтеглят жители на Европейски Съюз от Ухан
Изтеглят жители на Европейски Съюз от Ухан

вропейският парламент утвърди с 621 гласа "за ", 49 "против " и 13 въздържали се съглашението за отдръпването на Англия от Европейски Съюз.

Сделката разчиства окончателното трудностите пред Brexit.

По-високи сметки, неустановеност... Задава ли се електрически потрес след Brexit

В пленарната зала ръководителят на Екологичен потенциал Давид Сасоли подписа документа, с който парламентарната процедура се изчерпва.

Сасоли заяви, че на следващия ден следва Европейският съвет да утвърди съглашението, с цел да може то да влезе в действие в среднощ на 1 февруари централноевропейско време. Той благодари на английските евродепутати за приноса към институцията.

Европейската комисия подписа съглашението за Брекзит

След гласуването множеството евродепутати станаха на крайници, хванаха се за ръце и изпяха шотландската ария Auld Lang Syne, известна на френски със заглавието "Това е единствено сбогом ", а на български изпята от група "Тоника " ( "За остарялата обич "). Камерите демонстрираха от близко доста разплакани лица, осведоми Българска телеграфна агенция.

Малко преди дебата френският президент Еманюел Макрон съобщи, че излизането на Англия от Европейски Съюз в петък ще бъде "тъжен ден " и добави, че това е "урок за всички ".

Англия ще напусне Европейски Съюз в 23:00 ч. на 31 януари, откакто кралицата подпише

В същото време той предизвести Лондон, че Франция няма да "се поддава на напън или бързане " при договарянията за бъдещата комерсиална договорка.

На 31 януари следва знамената на Англия в Екологичен потенциал да бъдат свалени, а едно от тях ще бъде предадено на Музея на европейската история.

С напускането на английските представители броят на евродепутатите става 705.

Това е първия случай, при който държава-членка напуща общността.

Процесът доби известност като Brexit. През 2016 година държавното управление на Дейвид Камерън организира референдум за участието на Англия в Европейски Съюз със следната дефиниция на въпроса "Трябва ли Обединеното кралство да остане член на Европейския съюз или да напусне Европейския съюз? "

В поддръжка на напускането на Евросъюза се оповестиха съвсем 52% от гласувалите.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Василена Василева брекзит Екологичен потенциал договорка .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Какви бонуси си раздадоха в Национална агенция за приходите и НЗОК  1 2000 евро еднократно за всяко новородено дете в Гърция  1 Спира продажбата на месечни винетки от 2 февруари  1 3 млн. души признават че играят хазарт у нас --> Пaрите ни  Какви <a href=бонуси си раздадоха в Национална агенция за приходите и НЗОК " /> Какви бонуси си раздадоха в Национална агенция за приходите и НЗОК  2000 евро еднократно за всяко новородено дете в Гърция 2000 евро еднократно за всяко новородено дете в Гърция  Спира продажбата на месечни винетки от 2 февруари Спира продажбата на месечни винетки от 2 февруари  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 Не пропускай  Съпругата на президента Радев: Държавната измяна дебне отвред Съпругата на президента Радев: Държавната измяна дебне отвред  Ще се върнат ли от чужбина за 1200 лв. на месец Ще се върнат ли от чужбина за 1200 лв. на месец  <br> <strong> 10 неща </strong>, които може би не знаете за <strong> Византийската империя </strong> <br>
10 неща , които може би не знаете за Византийската империя
 <br> <strong> Аладжа манастир </strong> - едно прелестно място в България <br>
Аладжа манастир - едно прелестно място в България
Последни  Екологичен потенциал ратифицира договорката за Brexit (Видео) Екологичен потенциал ратифицира договорката за Brexit (Видео)  Българи търсят помощ от Европейски Съюз, с цел да изоставен Китай Българи търсят помощ от Европейски Съюз, с цел да изоставен Китай  Осем в ареста след акцията в Комисията по <a href=хазарта " /> Осем в ареста след акцията в Комисията по
хазарта  <p>Девет участника в новия сезон на <strong><span style= Девет участника в новия сезон на „ Като две капки...  Слави Трифонов Слави Трифонов учредява нова партия  Специална игра изпраща фен на KINO NOVA в Холивуд Специална игра изпраща фен на KINO NOVA в Холивуд  Васил Божков Васил Божков със 7 обвинявания, търсят го  Ердоган: Планът на Съединени американски щати за Близкия Изток е Ердоган: Планът на Съединени американски щати за Близкия Изток е " безусловно...  Турист падна от лифта в Пампорово Турист падна от лифта в Пампорово  <p>Тези две <strong>малки панди</strong> ще ви стоплят сърцето (СНИМКИ)</p> Тези две дребни панди ще ви стоплят сърцето (СНИМКИ)  <p>И най-продаваният модел на VW е&hellip; наденица</p> И най-продаваният модел на VW е… наденица  Международното летище в Катманду, Непал Българин в Ухан: Имаше трупове по улиците  Ухан, Китай Трима българи, завърнали се от Китай и Тайланд, под...  <p>Какви деца са били днешните носители на Промяната</p> Какви деца са били днешните носители на Промяната  Хотелиери и ресторантьори блокираха Орлов мост Хотелиери и ресторантьори блокираха Орлов мост  <p>Замърсяването на въздуха &ndash; какво вършат съседите</p> Замърсяването на въздуха – какво вършат съседите  Владислав Горанов Горанов: Фиксираният курс лев-евро не би трябвало да се...  Новите Барби - кукли с редки болести Новите Барби - кукли с редки болести  <p><strong>Коя е тя?</strong> Горещата екзопланета, която се самоизяжда</p> Коя е тя? Горещата екзопланета, която се самоизяжда  Ще се върнат ли от чужбина за 1200 лв. на месец Ще се върнат ли от чужбина за 1200 лв. на месец Всичко от през днешния ден Виц на деня Прокурорът към обвинената: - Госпожо, като сложихте миша отрова в яденето и го дадохте на мъжа си, изпитахте ли скрупули на съвестта? - Да. -… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Има ли заплаха левът да се обезцени Има ли заплаха левът да се обезцени  Британският Шиндлер, който избави хиляди деца от газовите камери   Учебник по история упрекна Централно разузнавателно управление на САЩ за атентатите от 11 септември Учебник по история упрекна Централно разузнавателно управление на САЩ за атентатите от 11 септември  Великият български публицист, който беше преведен на 37 езика  Кирил Петков: Българинът, който откри потребна бактерия в бяло кокиче Водещи вести  Осем в ареста след акцията в Комисията по <a href=хазарта " /> Осем в ареста след акцията в Комисията по
хазарта  <p>Замърсяването на въздуха &ndash; какво вършат съседите</p> Замърсяването на въздуха – какво вършат съседите  Хотелиери и ресторантьори блокираха Орлов мост Хотелиери и ресторантьори блокираха Орлов мост  Весо Овчаров Рекордьорът Весо Овчаров за полета към фантазиите  Ухан, Китай Трима българи, завърнали се от Китай и Тайланд, под наблюдаване в болница  Слави Трифонов Слави Трифонов учредява нова партия  Турист падна от лифта в Пампорово Турист падна от лифта в Пампорово  <p>Девет участника в новия сезон на <strong><span style= Девет участника в новия сезон на „ Като две капки вода “  Ердоган: Планът на Съединени американски щати за Близкия Изток е Ердоган: Планът на Съединени американски щати за Близкия Изток е " безусловно недопустим "  Владислав Горанов Горанов: Фиксираният курс лев-евро не би трябвало да се променя

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР