Своя 100-годишен юбилей посреща днес Върба Лазарова от Враца. Столетницата

...
Своя 100-годишен юбилей посреща днес Върба Лазарова от Враца. Столетницата
Коментари Харесай

Баба Върба Лазарова от Враца стана на 100 години

Своя 100-годишен празник посреща през днешния ден Върба Лазарова от Враца. Столетницата беше поздравена персонално от краткотрайно изпълняващия длъжността кмет на Община Враца Мария Попова, която в символ на почитание подари на рожденичката обилна кошница, цветя и приветствен адрес.
„ Вашите почтени години са доказателство за богат витален опит и мъдрост на столетник. Продължавайте да сте опора на Вашите близки и дано тяхната поддръжка и любов, бъдат Вашата рецепта за дългоденствие! “ – се споделя в приветствения адрес.
От своя страна дълголетницата рецитира, написано от нея стихотворение. 100-годишната Върба Лазарова показа още, че през днешния ден, най-вече се радва на децата, на природата и на животните. Тя посрещна рождения си ден в компанията на своя наследник Симеон, внучката си Боряна и 7-годишния си правнук - Светлозар.
Баба Върба е родена на 28 октомври в село Нивянин. През 1954 година идва да живее със фамилията си във Враца. Работила е като шивачка, учител по процедура, а последните й трудови години са в Опитната станция по бубарство във Враца. Има 2 сина, 4 внука и 5 правнука.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР