Сводниците Илиян и съпругата му Линка, въртели бардак в центъра

...
Сводниците Илиян и съпругата му Линка, въртели бардак в центъра
Коментари Харесай

Осъдиха сводниците Илиян и Линка, въртели бардак в Пловдив

Сводниците Илиян и брачната половинка му Линка, въртели бардак в центъра на Пловдив, се снабдиха с условни присъди. 43-годишният софиянец е с наложено наказване от 3 години „ отнемане от независимост “ с изпитателен период от 5 години и санкция от 10 000 лв.. На 27-годишната Линка присъдата е 2 години затвор условно с изпитателен период от 4 години, както и санкция от 6000 лв.. Двойката се е признала за отговорна и е съумяла да реализира съглашение с прокуратурата, което в началото бе отхвърлено поради грешки, само че към този момент е реалност.

Обвинението към тях е за трафик на хора за полова употреба и гласи, че дружно са склонили 5 дами да проституират, обещавайки им пари. Илиян е наказан и за това, че при задържането му е намерено малко количество кокаин.

С присъди се снабдиха и двамата таксиметрови водачи, ескортирали труженичките. Те също са се признали за отговорни. Единият ще лежи 10 месеца в пандиза при първичен общ режим и ще заплати санкция в размер на 8 бона, а вторият е с наказване от 1 година затвор условно с 3 години изпитателен период.

Определението на Районния съд в Пловдив е дефинитивно.

Припомням, че пловдивската полиция разруши схемата с проститутките в края на февруари.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР