Сводките от криминалните хроники, които ни разказват за поредната мерзост,

...
Сводките от криминалните хроники, които ни разказват за поредната мерзост,
Коментари Харесай

Системата, която неумолимо превръща хората в изроди

 6360716256395324892128931483_C1hTByd Сводките от престъпните летописи, които ни описват за следващата низост, която не е присъща за здрав човек, са се трансформирали в знак на нашето време. Многобройни изнасилвания, кланета, психопати – всичко това не е в действителност ядрото, а единствено върхът на „ айсберга “.

Това е единствено една част от гадните проблеми, които са голямо болшинство. Този „ Айсберг “ е голям и многостранен, той е безконечен в своите прояви, състоящ се не от хора, не, не, даже не от животни, това съпоставяне е засегнатост към последните. Не, този „ Айсберг “ се състои от твари от третия тип, които са изменени, заболели, които са изгубили самите себе си, задвижвани от изкривени инстинкти, химерни мечти. Тези същества, които не са земни и са изгубили контакт с небесния жанр, се назовават ​​изроди и отрепки.

В множеството случаи, отрепките не са по рождение, в отрепки се трансформират в живота. Всеки път, когато вземаме решения и вървим против вътрешния си глас, отхвърляме своите фантазии и идеали, ние малко по малко се трансформираме в изроди. Въпреки, че е по- правилно да се каже, че сме превърнати в отрепки, ние се трансформираме в безлична и отвратителна биомаса, създаваща добавена стойност за притежателите на това страшилище.

Важно е да се осъзнае, че ние сме жертва на избрани психически техники, употребявани всеобщо. А това е толкоз явно, че доказателствата са непотребни. А претекстът за закононарушението е явен – основаване на съвършения плебей, талантлив с физическите благоприятни условия на индивида, интелектуални качества, само че лишен от душа, трансформиран в идеално средство за увеличение на капиталите.

Създадените недалновидни същества не могат да схванат картината на света, същества със характерна система от полезности, основани за него, примитивни, служещи на химери, създания със заключени съзнания, обслужващи висшата цел – съвършен плебей за всички времена, пачавра.

Отрепката е доста елементарно да се ръководи, тъй като е елементарна и предвидима, елементарно се манипулира без нейно познание, единствено би трябвало вярно да и се показа нужния набор от тласъци. А в случай че този урод е предвидим, той е безвреден за тези във властта. Тази технология е единствено следващия стадий в развиването на робовладелската системата. В антични времена оковите на тога са били направени от желязо и принуждение, понастоящем производството на окови е много комплицирано, може да се каже, че в този момент оковите на робите са направени по технологията „ Стелт “.

Сега, за тази технология. Подробно да се опише в една публикация не е допустимо, защото е невероятно да се опише с две думи това, което са създавали злосторен брилянтни мозъци в продължение на десетилетия, в случай че не и епохи. Ние просто се опитваме да разкрием най-очевидните моменти. Основното оръжие в техния боеприпас е оръжие, което убива душата.

Основната същина на това оръжие е елементарна, тя заменя полезностите. Виждайки Технологията за недъгавост, ще бъдете предизвестени. И както се споделя, предизвестеният е въоръжен. Така че, в резюме ще покажем тези опори на деградация.

1) Отглеждане на деца се основава на схемата за стимулиране на детското държание измежду децата, с други думи, изкуствено се отсрочва настъпването на процеса на обществена зрялост. Това се прави с цел да се употребява силата на младежите в интервала на най-голямата им интензивност (15 до 25 години). Факт е, че във всички исторически времена главната част от революционерите са точно от тази категория на популацията.

У младият мъж пикът на физическата и интелектуалната активност е на 20 години, той е здрав, образован, парещ, кардинален и праволинеен. Опасен е, нали? Достатъчно е да се напомни, че Александър Велики е бил единствено на 20 години, когато стартира своята „ кариера “.

А в наше време (особено в Европа) в тази възраст младежите се смятат за „ юноши “. Ето на това е разчетено възпитанието в обществена инфантилност, с цел да се трансформира владетелят на историята в крепко и безвредно дете. А непотребната сила ще се излива някъде, като да вземем за пример в многочислени и безразборни полови контакти, в алкохол, опиати, или в улична престъпност;

2) Обучението на девойките и момчетата по общи стандарти. Това се прави освен с цел да се внуши кураж на дамите, а с цел да се отнеме от мъжете;

3) Насаждане на тесногръд мироглед. Егоистът – това е единица. Или „ разделяй и владей “, както споделят античните римляни;

4) Сформиране на облика на „ сполучливия “ човек. Всъщност „ сполучливите “ хора не са нищо повече от облика на идеалния за системата плебей. Вратовръзка, костюм, главозамайваща кариера, огромен дом, скъпи коли, почивки в чужбина, ирландско уиски. Яко, а? Това е благополучен човек, само че в реалност той е съвършен плебей тъй като е като наркоман, подчинен от своите неща. Така че той ще направи всичко, с цел да се резервира стабилността на системата, и ще търпи всевъзможни унижения по пътя нагоре по професионалната стълбица. Той ще скрие всичките си детски фантазии толкоз надълбоко в себе си, че самичък ще не помни себе си и ще се трансформира в човекоподобно творение, в пачавра.

Това включва и други облици на „ сполучливи “ хора. Това е „ готин “ мъж с бира на бара, „ кучка “, която сменя мъжете като ръкавици и феминизирана госпожа, и разбойник. Като цяло, за всеки има усет и цвят. Изберете това, което си желаете. Няма единствено облик на бранител, облик на боец, облик на майката, облик на поета, ученият и така нататък Едни изкривени субститути на естествените за индивида модели на поведение;

5) Секс и принуждение, вместо героизъм и обич. Не е загадка, че половите инстинкти са измежду най-силните. Съответно, посредством тематиката „ секс “ по избран метод може да се повлияе на всеки човек. Освен това половите инстинкти, като всички други инстинкти, са тези които съставляват нашата тъмна, животинска част от личността, неосъзнаваната мрачна същина. Чрез медиите, рекламни технологии, агитация в научната литература, компютърни игри, се подтикват тъкмо тези инстинкти.

Фридрих Ницше е споделил: „ Човекът е въже, опънато сред животните и свръхчовека – въже над пропаст. “ Така че от психическа позиция „ Суперменът “ е обвързван с най-висшата форма на нашето подсъзнание, който работи като източник на креативно, научно, поетично ентусиазъм, източник на героични каузи.

А региона на неосъзнаваното е обвързвано с скотски инстинкти, принуждение и боязън. И „ Суперменът “ и звярът са неразделна част от нас самите, единствено че у някои „ Суперменът “ господства над „ звяра “, а при други е противоположното. Има една дребна загадка – нашите владетели се опасяват от развиването у своите плебеи на най-висшата форма на неосъзнаваното, тъй като тази част от нашата персона е божествено дълбока, непокорна и непредвидима.

Те вярно са решили за себе си, че чудовището на животинското принуждение, обвързвано с инстинкта за размножаването, със секса, е доста по-малко рисково за системата, от това, което е източник на божествено ентусиазъм. Поради тази причина мошеникът в логиката на психиката Зигмунд Фройд стартира да постанова своята доктрина. Фройд не е угрижен за науката, той е угрижен от „ окултното “ в неосъзнаваното, той е обезпокоен от неистовите прояви на божествената мощ. Всъщност – от това са загрижени били неговите спонсори.

6) Консуматорството в негативния му смисъл – точно това е оръжието в техния боеприпас, което „ убива “ няколко „ зайци “ едновременно. С какво се отличава потреблението от консуматорството. Потреблението е естествена нужда за човек да има един или различен предмет. Това е елементарно да се види в образец. Скъсано ви е якето и вие си купувате ново – това е ползване, само че в случай че отидете да си купите яке, тъй като е брандирано /с фешън цветове /, с текстури, или просто тъй като желаете да изпъкнете пред другите – това е консуматорството.

С други думи, консуматорството е неумерено, то не се дължи на естествено ползване. Защо за сегашната система е толкоз значимо. Ами, преди всичко, това е моторът на техния стопански модел, тъй като непрекъснато пришпорва търсенето, което от своя страна предизвиква производителите да порастват и предизвиква електората да прави нови заеми, без които сегашната парична и финансова система ще се срине.

На второ място, това е превъзходен антидепресант, който понижава общественото напрежение в обществото, и най-важното, дефинира диапазона на позволените цели на популацията. Трето, към него, сходно на всеки „ антидепресант “ се привиква, а значи хората стават подвластни, слаби и лесни за ръководство. Четвърто, още веднъж, въпреки и в по-малка степен, блокира съзнанието.

7) Табу на достойнство. Благородството е рисково за тяхната система, тъй като образува у хората непредсказуемо и неконтролируемо държание. Те се опасяват от неразбираеми претекстове, те се усещат по-комфортно, когато хората са движени от лакомия, сласт, пристрастяване, пороци.

8) Унищожаване на фамилните полезности. Тази позиция частично се припокрива със „ секс и принуждение “, само че има и свои лични характерности. Унищожаването на фамилните полезности, по едно и също време предизвиква унищожаването на националните култури и атомизация на обществото, предизвиква нарцисизъм и животинско държание.

Тези способи по никакъв метод не са цялостният лист с оръжията от техния боеприпас, само че задачата на всички тези способи е елементарна – убиват душата, вашата душа. И най-интересното е, че от тази злина има един повсеместен лек – да помним и да слушаме себе си, безконечния Аз. Не продавайте своите идеали за пари, не постъпвайте в никакъв случай против вътрешния си глас, даже в случай че това наподобява рационално. Интелектът е най-важният инструмент, само че доста неща не могат да се обяснят със суха логичност. Човекът е освен разум, а и страсти, усеща, вътрешен глас. В един здрав човек би трябвало да се развиват и четирите аспекта.

Само душата ви е в положение да е съчетае тези спорни и непримирими елементи на вашата персона. Не я продавайте даже и под опасност от гибел или беднотия, с продадена душа да се живее е мъчително и безсмислено. Тъй като точно вашата душа знае същинската ви орис.

Заявките могат да бъдат безпределно разнообразни, вие може да сте учени, художници, музиканти, инженери, строители, фермери, бойци, както и доста други, вие можете да създавате и да унищожавате, не се опасявайте. Основното, не се превръщайте в отрепки, безлични, живите мъртъвци на човеконенавистната система, която ви лишава от вас самите.

7-те изроди, които би трябвало да изтриете вечно от живота си

 

От тези “хора ” би трябвало да се отървете.  Това не е смешка – просто би трябвало на такива хора да кажете  “Не ”! Когато изхвърлите от  живота си отрицателното, вие по този начин…

 

Цялата публикация

10 аргументи, заради които би трябвало да се срещате единствено с Близнаци

 

Близнаците са цялостни с изненади! Близнаците просто няма по какъв начин да не бъдат обичани. Те са непрекъснато  в  придвижване, а честите промени в  настроението им непрекъснато държат  другите в тонус. Докато…

 

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР