Свободният агент Антъни Дейвис по всяка вероятност ще преподпише с

...
Свободният агент Антъни Дейвис по всяка вероятност ще преподпише с
Коментари Харесай

Ето защо Антъни Дейвис не бърза да преподписва с Лейкърс

Свободният сътрудник Антъни Дейвис по всяка възможност ще преподпише с Лос Анджелис Лейкърс, само че няма да бърза с финалното си решение. 27-годишният първенец с " езерняците " от предишния сезон и сътрудникът му Рич Пол са уведомили управлението на Лейкърс, че първо желаят да видят по какъв начин ще бъде построен съставът за идната година, преди да решат каква тъкмо да е продължителността на контракта на звездата, разкри Бродерик Търнър от " Los Angeles Times ".

Дейвис има няколко разновидността пред себе си, като при всяка от тях ще разполага с алтернатива за последната година. Сред тях са двугодишен контракт на стойност $68 милиона, 3-годишен/106 млн., 4-годишен/$146 млн. и 5-годишен/$189 млн.

Danny Green congratulates Anthony Davis on his IG story.

Massive deal with the Lakers incoming?
— Legion Hoops (@LegionHoops) " Езерняците " пък работят крепко на трансферния пазар и към този момент съумяха да намерят повече от почтени заместници на напускащите си играчи. До момента калифорнийци привлякоха гардовете Денис Шрьодер и Уесли Матюс, както и тежкото крило Монтрез Херъл. Отборът напуснаха гардовете Ражон Рондо, Ейвъри Брадли и Куин Кук, а също по този начин и центърът Дуайт Хауърд. Лейкърс преподписаха с Кентейвиъс Колдуел-Поуп и приготвят нов контракт за Маркийф Морис.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР