Свободна Европа иска забраната на Вазовото Аз съм българче? Това

...
Свободна Европа иска забраната на Вазовото Аз съм българче? Това
Коментари Харесай

„Свободна Европа“ иска забраната на Вазовото „Аз съм българче“?

" Свободна Европа " желае възбраната на Вазовото " Аз съм българче "?

Това написа в страницата си във Facebook общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера.

" Става дума за една публикация, излязла предходната седмица, в която от " Свободна Европа " разсъждават по какъв начин ще интегрираме 100 000 деца на бежанци/мигранти, изяснява обстановката той.

Говори се към този момент с съответни цифри и в един абсурден законопроект (Закон за убежището и бежанците) е записано, че законопроектът се внася, с цел да преодолее пречките пред приемането ни в Шенген. Излиза, че същите държавни органи, които са ни убеждавали, че нови спънки и условия за Шенген към нас няма, а внасят план на 5 януари, дни откакто Денков е оповестил, че сме постигнали триумф и няма никакви спомагателни претенции от Австрия ", напомня още Контрера.

Според него е явно, че България се приготвя като терен за буферна зона, където незаконните мигранти, изповядващи исляма в огромната си част, да бъдат отделяни и тези, които ще бъдат потребни на западноевропейските стопански системи, да бъдат придърпвани, а тези, които не правят работа – да стоят в буферната зона и какво се случва – няма значение.

" Тезата да станем плуралистично общество е ултралиберална – поради 100 000 души 6-7 милиона българи би трябвало да си трансформират просветителната система. Това е цинизъм и въпросът не опира единствено до " Аз съм българче ". Няма да се спрат единствено с " Аз съм българче ", занапред ще има всевъзможни екзотични хрумвания от този вид. Цялата концепция е в изречението, че просветителната ни система е етноориентирана – към българите. Е, към кого да е? Към джендърите ли? С сходни публикации се приготвя почвата за офанзивата през институциите, тъй като сега ръководят ултра либералите, с поддръжката на ГЕРБ и Движение за права и свободи ", гневи се още войводата.

Той даде поръчка, че в околните дни ще разгласява собствен разбор на готвените промени в Закона за бежанците, които са меко казано притеснителни.

" Подготвя почвата България да бъде превърната в мигрантско гето – буфер сред Изтока и Запада ", приключва поста си във Facebook общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера.

Ето и цялостния текст на позицията:

" Свободна Европа " желае възбраната на Вазовото " Аз съм българче "?

Става дума за една публикация, излязла предходната седмица, в която от " Свободна Европа " разсъждават по какъв начин ще интегрираме 100 000 деца на бежанци/мигранти.

Говори се към този момент с съответни цифри и в един абсурден законопроект (Закон за убежището и бежанците) е записано, че законопроектът се внася, с цел да преодолее пречките пред приемането ни в Шенген. Излиза, че същите държавни органи, които са ни убеждавали, че нови спънки и условия за Шенген към нас няма, а внасят план на 5 януари, дни откакто Денков е оповестил, че сме постигнали триумф и няма никакви спомагателни претенции от Австрия.

Очевидно България се приготвя като терен за буферна зона, където незаконните мигранти, изповядващи исляма в огромната си част, да бъдат отделяни и тези, които ще бъдат потребни на западноевропейските стопански системи, да бъдат придърпвани, а тези, които не правят работа – да стоят в буферната зона и какво се случва – няма значение. Тезата да станем плуралистично общество е ултралиберална – поради 100 000 души 6-7 милиона българи би трябвало да си трансформират просветителната система. Това е цинизъм и въпросът не опира единствено до " Аз съм българче ". Няма да се спрат единствено с " Аз съм българче ", занапред ще има всевъзможни екзотични хрумвания от този вид. Цялата концепция е в изречението, че просветителната ни система е етноориентирана – към българите. Е, към кого да е? Към джендърите ли? С сходни публикации се приготвя почвата за офанзивата през институциите, тъй като сега ръководят ултра либералите, с поддръжката на ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Започва преформатирането на децата през просветителната система и е типична денационализаторска акция, която се бори с националното възприятие, с обичайните полезности и неслучайно преди дни Иван Кръстев, непосредствен до соросоидните кръгове е споделил, че демокрацията 2024 година е в заплаха.

Тези хора се кахърят от една националистическа, дясно-консервативна вълна, която може да ги отвее и да ги смъкна от властта, която са окупирали; това малко малцинство и издевателстват над нас и неслучайно стартират с такива провокации. Ние го назоваваме офисен/градски/либерален планктон, който ще бъде мобилизиран, с цел да дава отпор. Те употребяват своята кресливост и достъп до всевъзможни медии, с цел да дават отпор на националистическите и консервативни трендовете, които потеглят освен в Европа.

Тези дни ще обявявам повече информация за скандалния законопроект, който е разгласен за публично разискване и приготвя почвата България да бъде превърната в мигрантско гето – буфер сред Изтока и Запада…

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР