Свобода Маданска, една от емблемите на спортната журналистика у нас,

...
Свобода Маданска, една от емблемите на спортната журналистика у нас,
Коментари Харесай

Свобода Маданска се гласи за баба, зет й е Венелин Петков

Свобода Маданска, една от емблемите на спортната публицистика у нас, чукна 50 със фамилията си край морето, разбра HotArena.

Брюнетката работи в Българска национална телевизия от 1994 година, само че в последните месеци не я виждаме на екран поради Нора Шопова, която няма нищо общо със спорта, само че е на екран през седмица. Дъщеря й Николета избира нейната специалност и дълго време бе лице на бТВ. През лятото обаче излезе в майчинство и остави излъчванията на Валери Генов и Флорина Иванова. Половинката на Венелин Петков към момента не е признала, че чака дете от него, само че към този момент не съумява да скрие бременното си коремче. 

Заради пандемията русокоската избра да стои у дома, вместо да върви на работа. Когато трите сериозни месеца изтекоха, тя се върна на екран и наподобява по-щастлива от всеки път. Запознати издават, че тя най-малко от година копнеела за това бебе, а половинката й също го очаквал с неспокойствие. През последните 5 години, откогато имат връзка, двамата няколко пъти бяха пред разлъка поради тежкия темперамент на Венелин. Из коридорите на медията се шушука, че той е изклщчително претенциозен, раздразним и много свидлив, а това по никакъв начин не се харесва на половинката му. 

Връзката на новинарите стартира на коледното празненство на Би Ти Ви през 2015 година в Банско. Тогава си разменяли смешки и закачки, а на идващия ден очевидци ги видели да карат ски дружно. Говори се, че Николета направила първата крачка към по-сериозно обръзване, като поканила Венелин на сякаш другарска среща в дома й под предлог, че желае да му показва готварските си умения. 

Блондинката се слави като занаятчия на сладкишите и тортите, само че с изключение на с кулинарни изкушения, съумяла да впечатли Петков и с визията си. Той бързо попаднал под въздействието на чара й и първоначално мъчно успявал да скрива увлечението си по нея, въпреки че полагал старания. През последните години публицистите няколко пъти бяха пред разлъка, само че наподобява са съумели да изгладят разликите си. Техни близки споделят, че и двамата са доста сложни характери, обичащи да постановат мнението си, само че в името на любовта и хармонията съумели да създадат доста взаимни отстъпки, написа Минаха години. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР