Свийте длан в юмрук и вижте към кой от четирите

...
Свийте длан в юмрук и вижте към кой от четирите
Коментари Харесай

Свийте длан в юмрук и узнайте повече за себе си!

Свийте длан в пестник и вижте към кой от четирите вида персони принадлежите!

1.Тези хора са скромни, само че постоянно гениални. Те са разностранни, ерудирани, просто ходеща енциклопедия. Вие не сте фокусирани върху едно нещо, вие се стремите да обгърнете необятното, желаете да учите още и още за света, а качествата ви за учене способстват за това. Енергичен човек, разтревожен или настоящ като генератор на хрумвания. Противоположната страна на личността: Вие сте много затворени, единствено определените ви познават същински.

2.Понякога тези хора наподобяват мрачни, само че вътрешно са много меки и даже уязвими. Всяко познание, което не постоянно е елементарно, получават по нужда. Имате мощна вътрешен глас, само че това по-скоро е от техническо естество, в сравнение с шесто възприятие, тъй като вашият на практика мозък непрекъснато прави процеси на пресмятане, сравняване и намиране на най-хубавото решение. Противоположната страна на личността: Грешите за хората. По-добре е да извършите крачка обратно, в сравнение с да ги съдите, или въобще не съдите! Вие сте рядка птица, само че наподобява, че сте подценени.

3.Тези хора са реалистични, крепко стъпили на краката си, практични и от време на време внимателни, само че това не значи, че се възползват от другите. Това са хора, надарени с креативен качества, които ще намерят своето предопределение, тъй като добре знаят какво желаят от живота. Ако привлечете поддръжката на другари, можете да преместите планини. Предани, надеждни, съществени. Противоположната страна на личността: Увлечени от постигането на задачите, не забравяйте да слезете на земята. Откъсвайки се от действителността, може да избързате в преценката си, а за справедлива оценка се нуждаете от повече време.

4.Тези хора са наблюдателни и съзнателни. Способни са да построят палат започвайки с песъчинки и от една стотинка да създадат цяло положение. Те могат рационално да ръководят освен дребни бюджети, само че и личните запаси. Девизът на подобен човек: „ Който върви постепенно, стига надалеч ”. Те не обичат да се хвалят, обичат монотонността, тишината и спокойствието. Противоположната страна на личността: Общуването с други хора е единствено във ваша изгода, защото отваря по-широки хоризонти, а вие не би трябвало да се заключвате в личния си “коридор ”, тъй като вашата вродена нерешителност няма да ви разреши да загубите. В края на пътуването не е значимо шампанското – а с кого го пиете.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР