Свищовското село Царевец разполага с тенискорт, фитнесзала, стадион с две

...
Свищовското село Царевец разполага с тенискорт, фитнесзала, стадион с две
Коментари Харесай

Депутатът Весела Лечева похвали село за отлична спортна база

Свищовското село Царевец разполага с тенискорт, фитнесзала, стадион с две стадиони, 5 футболни тима

Депутатът от Българска социалистическа партия за Великотърновския район Весела Лечева се впечатли от отличната спортна база, която е построена в свищовското село Царевец. Местните поданици с горделивост демонстрираха на народния представител и международен първенец придобивките, които се употребяват от деца, младежи и възрастни в селото.

„Много се зарадвах като видях спортната база. В Царевец има стадион с две стадиони, с естрада, нови седалки, съблекалня и добре поддържан терен. Освен това разполагаем на деца и възрастни е фитнес зала и тенискорт. На игрището даже имаше трениращи. Селото се слави и с 5 футболни отбора“, описа Лечева след извършената в Царевец приемна.

Тя акцентира, че заслуга за това има положителния модел на съдействие сред Земеделската кооперация „Изгрев 93“ и локалната власт в селището.Забележителната спортна база е построена по времето на някогашния кмет на Царевец Генчо Генчев, който сега ръководи община Свищов. Съоръженията са основани със средства на земеделската кооперация и се поддържат от нея. Земеделците устоят и футболните отбори. Заради тези заслуги тази година ръководителят на кооперацията Георги Ламбев е бил почетен със званието почетен жител на община Свищов.
 zarevez3  zarevez2  zarevez
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР