Свищов. Стопанска академия подари компютърна конфигурация на клуба на инвалида

...
Свищов. Стопанска академия подари компютърна конфигурация на клуба на инвалида
Коментари Харесай

Велико Търново: Стопанска академия дари компютърна конфигурация на клуба на инвалида в Свищов

Свищов. Стопанска академия подари компютърна настройка на клуба на инвалида „ Вяра, вяра, обич ” – Свищов, оповестиха от пресцентъра на образователното заведение . Дарението бе предадено в клуба от доцент доктор Николай Нинов – зам.-ректор „ Студентска политика и институционални връзки ”, а техниката бе незабавно конфигурирана от чиновник на Академичния компютърен център.
В навечерието на честването на 105-годишнината от наследството на Димитър Ценов, с което е основано свищовското висше учебно заведение, член на клуба се свързва с доцент Нинов и споделя, че един от сериозните проблеми за хората в клуба е неналичието на опция за връзки. Академичното управление взима решение при първа опция да обезпечи една компютърна настройка, която е механически изправна за приложимост, само че е морално остаряла за образование на студентите.
При предаване на дарението ръководителят на клуба Екатерина Радулова изрече признателност от името на всички членуващи в него към 90 души с думите: „ Този ден е доста щастлив за всички нас, тъй като получихме по този начин стремежи и нужен за нас компютър. Стопанска академия постоянно се е отнасяла с схващане, внимание и подготвеност да ни помогне, когато имаме потребност. Благодарим за Вашата протегната другарска ръка ”.
Доц. Нинов увери присъстващите членове на клуба, че в лицето на Стопанска академията те имат собствен благонадежден сътрудник и правилен другар, на който при нужда могат да разчитат за помощ, подпомагане и поддръжка. Той им пожела здраве и дълги години да употребяват дарената техника, а домакините го увериха, че едно от приложенията на получения компютър ще бъде да преглеждат и избират направления за нови пътешествия.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР